Hur man tar bort en Factory Stereo Från en 2000 Corolla

Den 2000 Toyota Corolla var den sista upplagan av bilens åttonde generationen. Toyota erbjöd två stereo enheter för kompakta bilens ljudanläggning. Att uppgradera stereo, tillsätt extra externa enheter eller göra reparationer, måste du kunna ta bort fabriken stereo från stereo montering dockan. Innan du tar bort stereon, för din säkerhet och säkerheten för Corolla elsystem, måste du koppla bort den negativa batterikabeln. Därefter kan avlägsnandet utföras i relativt kort tid. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
kryssmejsel
Trim panel borttagningsverktyg
Tunn duk
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven på Toyota Corolla och lokalisera bilens batteri på höger sida av fordonet i närheten av den främre högra strålkastaren. Ta bort gummit som täcker över den negativa batteripolen. Ta den negativa batterikabeln från den negativa inlägg av batteriet, med en 10mm skiftnyckel.
2

Wrap ett tunt tyg över bladet av en kåpa borttagningsverktyg. Wedge den täckta verktyget mellan kanten av centrum instrumentpanelen och den större omgivande panelen. Bänd panelen från instrumentbrädan och arbeta verktyget runt omkretsen tills den mindre panelen är helt klart av instrumentbrädan.
3

Placera panelen ovanpå instrumentbrädan vid vindrutan. Panelen kommer fortfarande vara ansluten till instrumentbrädan med elektriska ledningar som ansluts till riskhantering, klocka och växlar tina. Ta bort skruvarna i hörnen av den stereo fäste med en
4

Phillips- skruvmejsel.
5

Dra fabriken stereo direkt från montering docka med samma kraft på båda sidor tills ledningarna på baksidan av huvudenheten är nåbar för hand.
6

Håll radion i ena handen samtidigt som du drar ledningarna från enheten med den andra. Dra antennkabeln från stereon och de två vita kontakter för högtalare och strömförsörjning. När anslutningarna har lossnat, kommer stereo fritt att upphävas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80972.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.