Hur man installerar en iPod i en 2006 Ford Mustang

iPod MP3-spelare från Apple är en av de mest utbredda hemelektronik någonsin gjorts. Standard 3,5 mm hörlursuttag installerade i varje iPod, tillsammans med sin ringa storlek gör det enkelt att kasta på ett headset och lyssna på din musik på språng. Det finns några olika alternativ som finns för att ansluta din musikspelare till din 2006 Ford Mustang s stereo, vilket ger dig friheten och bekvämligheten med att ta ditt musikbibliotek med dig på vägen. Instruktioner
1

Köp en kassett-adapter för din Ford Mustang bil som gör att din iPod för att spela direkt via bilens stereosystem. Dessa tillbehör är billiga och enkla att använda. Anslut 3,5 mm-kabeln till din iPods hörlursuttag. Skjut kassettband-formad adapter till bilens kassettbandspelare och ändra din stereo ns ingång till "tape". Tryck på play på din iPod och kassettspelare för att lyssna på din musik.
2

Broadcast din iPod musik till din Mustang radion använder en FM-sändare speciellt utformad för iPod MP3-spelare. Köpa ett online tillgänglig på många återförsäljare, en snabb sökning på "iPod radiosändare" kommer att ge många modeller som passar varje modell av iPod. Anslut sändaren i din iPod enligt riktningen. Hitta en FM-station som är mestadels statisk och ställa in sändaren till denna station samt. Tryck på play på din iPod för att starta din musik.
3

Installera en extra kabel med en 3,5 mm-uttag direkt i din Mustang stereo. Detta ger den bästa ljudkvaliteten som musiken kommer att matas direkt från spelaren till högtalarna. Besök bilens återförsäljare eller en professionell bilstereo installatör att rådgöra med en expert på hur man säkert tar bort den övre delen av instrumentpanelen för att komma till stereon. Inhandla nödvändiga AUX komponentkabel med en sele. Ta ut Mustang mittkonsolen noga att exponera trådanslutningsdon bakom det - allvarlig skada kan uppstå om det inte hanteras på rätt sätt. Fäst selen på AUX-kabeln till stereon s kablaget enligt instruktionerna som medföljer kabeln. Testa AUX-kabelanslutning genom att koppla in din iPod, tuning stereo till AUX och trycka på play. Återmontera instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/80983.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.