Hur man tar bort radion i en 2001 modell Nissan Quest

Nissan Quest var utformad för att bära en medelstor familj från A till B, och år 2001 hade det en mycket unik look med en unik mittkonsolen. Beståndet stereo i den konsolen gjorde jobbet, men det har inte alla de alternativ som finns i bilstereo idag. För att installera ett nytt däck med de funktioner du vill, måste du först ta ut beståndet däck, vilket är en tidskrävande process. Saker du behöver
Pick Tool Review Flathead skruvmejsel
kryssmejsel
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera fliken på basen av växelspaken. Lyft ut fliken med pick, skjut sedan växelspak av ratten med den andra handen.
2

Öppna handskfacket och ta bort de två skruvarna på vänster sida av lådan med phillips skruvmejsel. På förarens sida av instrumentpanelen, skruva loss skruvarna på den högra sidan av den nedre delen av instrumentbrädan, bredvid mittkonsolen, med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra bort panelen från instrumentbrädan.
3

Lossa den svarta, nedre delen av mittkonsolen, intill golvet, genom att dra den med händerna för att frigöra friktion klipp. Gör detta till förarsidan nedre delen av konsolen också.
4

Skruva mittkonsolen vid basen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Dra den övre delen av konsolen av panelen med händerna. Detta är den del med klimatet kontroller och kontroller radio.
5

bort de små trim bitar på vardera sidan av mugghållaren med händerna, sedan loss de två skruvarna undertill med kryssmejsel , liksom de två ovanpå konsolen med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Lossa mittkonsolen och dra bort det från instrumentbrädan.
6

skruva isär stereo från instrumentbrädan med 1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats. Dra ut och lossa kablaget och antennen bly bakifrån med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81003.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.