Hur man installerar Aftermarket stereo på en 1996 Jeep Grand Cherokee

Den 1996 Jeep Grand Cherokee var en upplaga av den första generationen av Grand Cherokee. De förfaranden för extraktion av fabriksmonterade stereo har sedan gjorts enklare, men '96 modellen kräver en rad åtgärder som innebär att ta bort streck paneler för att komma åt radion. När panelerna är korrekt bort, byta beståndet däck för en ny eftermarknad enhet är ett vanligt förfarande. Trots att antalet steg, kan processen lätt förhandlats fram av en bilstereo nybörjare. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
kryssmejsel
10mm uttag och kör
Faceplate adapter
Kabelstam adapter
Flat skruvmejsel (tillval) katalog tunt tyg (tillval )
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Jeep Grand Cherokee. Lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batterikabel med 10mm nyckel. Ta bort kabeln från batteriets minuspol.
2

Dra instrumentpanelen trim omger vreden klimatkontroll bort från instrumentpanelen för hand.
3

bort tre skruvar som doldes av instrumentpanelen med en Philips skruvmejsel.
4

Ta bort kåpa som omger strålkastaren switchar är på vänster sida om ratten. Ta bort de två skruvarna i de övre hörnen av strålkastare byta panel med en Philips skruvmejsel.
5

Ta bort de fem skruvarna på toppen av instrumentbrädan som sprider sig över hela instrumentbrädan. Dra instrumentpanelen panelen från instrumentbrädan för hand.
6

Ta bort de två 10mm bultarna på vardera sidan av stereon fäste med 10 mm hylsa och kör. En av bultarna är i det övre högra hörnet på stereon, och den andra är i nedre vänstra hörnet.
7

Dra stereo från instrumentbrädan och koppla bort kablar till baksidan av radion för hand.
8

Sätt en frontplatta adapter i vakanta stereo montering dockan. Mata stereo ledningarna genom baksidan av stereon fronten adaptern.
9

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern kablaget till den nya eftermarknaden stereo. Kabelnätet adaptern kommer att märkas för att visa var de lämpliga anslutningar ska göras. In i öppningen från fronten adaptern
10

Skjut den nya stereon.
11

Byt den stora instrumentpanelen panelen och skruva i fem skruvar upptill med en skruvmejsel.
12

tillbaka de tre skruvarna till höger om rattstången, på klimatpanelen. Sätt tillbaka de två skruvarna på vänster sida om ratten, ovanför strålkastarna strömbrytarpanel.
13

Byt paneler omger strålkastarens växlar och klimatpanelen.
14

Placera jordkabel runt den negativa batterikabeln och dra åt klämman med 10mm nyckel. Stäng huven av Jeep Grand Cherokee

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81016.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.