Hur man tar bort en fabrik radio från en 2002 Saab 9-3

Saab absorberades av General Motors 1989, en övergång som bland annat innebar en förändring i utformningen av Saabs fordon hela linjen. När det gäller stereo, utformade GM radion med en enkel metod för ersättning och reparation. DIN borttagning verktyg krävs för att ta bort fabriken stereo, vilket gör förfarandet relativt lätt för även de mest oerfarna ägare. Ägare kan välja att ha stereon ersätts av en tekniker på en eftermarknad återförsäljare, men du kan ta bort beståndet däck själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
DIN borttagning verktyg
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på Saab 9-3. Ta bort det svarta gummiskyddet över den negativa batteripolen. Lossa klämman på den negativa batterikabeln som är ansluten till den negativa inlägg. Ta bort kabeln från den ledande posten.
2

Sätt DIN demonteringsnycklarna i hålen på vardera sidan av stereon ansikte. Lätt pressa de två stiften i DIN verktyg för att passa in dem i hålen.
3

Dra verktygen ifrån varandra, dra samtidigt i stereo från instrumentbrädan av Saab.

4

Koppla ringen ansluten till baksidan av fabriken stereo. Antennen och nätkabel är enstaka trådar. Högtalarkablarna är grupperade tillsammans i en vit plast tråd bindemedel. Dra högtalarkablar av bindemedlet, inte genom ledningarna själva.
5

Ta bort DIN verktygen genom att släppa tryck utåt och skjuta dem från de mottagande hålen på framsidan av fabriken stereo.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81017.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.