Hur man lägger in en eftermarknad stereo i en 2001 Ford Focus ZX3

Den 2001 Ford Focus ZX3 var den första Focus utrustad med en enda skiva CD-spelare som standard. Senare modeller skulle ge in-dash sex växlare skivors CD. En design drag som är vanligt bland den stora majoriteten av Ford fordon är det sätt på vilket fabriken stereo avlägsnas. DIN avlägsnande verktyg, som finns i butiker och online-butiker, är avgörande för att extrahera radion Focus fabriken. Byta stereo med en eftermarknad enhet kräver tillsats av en planskiva adapter. Fronten adaptern ger en enhetlig plattform för montering av olika modeller av stereoapparater. Saker du behöver
10 mm nyckel
DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven av Ford Focus. Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol med en 10 mm nyckel. Vila kabeln från batteriet tills installationen är klar.
2

Skjut DIN demonteringsnycklarna i hålen på vardera sidan av fabriken stereo. Pressa verktyg för att anpassa dem till de hålen.
3

Dra utåt på verktyg för att engagera fjädrande mekanism inne i stereo fäste. Dra fabriken stereo från instrumentbrädan av Focus samtidigt som den yttre drag.
4

Koppla ledningarna fäst på baksidan av fabriken radio. Antennen och strömförsörjning kablar kan dras fritt för hand. Högtalarkablarna är grupperade tillsammans med en vit plast bindemedel. Dra den vita plasten bindemedel från stereon, men dra inte ledningarna själva.
5

Infoga fronten adapter i stereo montering dockan. Mata stereo ledningarna genom baksidan av adaptern.
6

Anslut stereo ledningar från fordonet till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo. Kabelnätet adaptern förses med lämplig märkning för att visa var korrekta anslutningar görs.
7

Skjut eftermarknaden stereo i fronten adaptern. 8

Placera batteriets negativa
kabeln på batteriets minuspol. Dra åt skruven på kabelns klämma med 10 mm nyckel. Stäng huven på Focus.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81018.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.