Hur man installerar en bilradio i en 1994 Saab 9000

1994 års Saab 9000 kom med en vanlig AM /FM-radio med kassettdäck. Många Saab-ägare kommer att välja att uppgradera sina stereo med en mer kapabel modell. Det finns eftermarknaden stereoapparater som passar in i stereo montering dockan på en 1994 Saab 9000 kan spela cd-skivor, mp3-filer och satellitradio. Borttagning av fabriken stereo kräver användning av specialiserade utvinning verktyg. DIN avlägsnande verktyg finns på eftermarknaden återförsäljare bilstereo samt audio-och video elektronikaffärer. Saker du behöver
10 mm nyckel
DIN borttagningsverktygen
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Saabs huven och koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol bly. Använd 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller klämman på kabeln till den ledande posten.
2

Sätt DIN demonteringsnycklarna i hålen på vardera sidan av stereon ansikte. De två hål på varje sida är vertikalt i linje och kommer att få de verktyg när de har något pressas ihop.
3

Dra verktygen ifrån varandra samtidigt som du drar fabriken stereo från instrumentbräda. Dra stereo tillräckligt långt bort från instrumentbrädan för att nå kabelanslutningar på baksidan av enheten.
4

Koppla ledningarna som är ansluten till baksidan av stereon, för hand. Det finns anslutningar för antenn, strömförsörjning och kablar högtalare. Dra högtalarkablarna från fabriken stereo med plastbindemedel att grupper trådarna.
5

Sätt fronten adaptern i öppningen av Saab stereo montering dockan. Mata stereo ledningarna genom baksidan av fronten adaptern.
6

Anslut Saab stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo.
7

Skjut eftermarknaden stereo i utrymmet från fronten adaptern. Skjut stereo i fronten adaptern tills ansiktet av stereon är i nivå med trim av fronten adaptern.
8

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med 10 mm nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81034.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.