Hur Såg Glasfiber

Glasfiber används ofta för att göra förstärkare bilstereo och egna utrustat instrumentpaneler. Det är en mångsidig förening som består av en härdad harts och fiber-liknande remsor av "glas." De materiella torkar till ett hårt skal, men det är det tunn och spröd. Vid kapning glasfiber, måste du vidta försiktighetsåtgärder för att göra en ren, rakt snitt utan splittra den viktigaste glasfiber bit. Det tar lite extra tid att skära glasfiber, men om du vill ha professionella resultat, måste det göras på rätt sätt. Saker du behöver ruler
Hack Krita
såg
Tape
Visa fler instruktioner
1

Mät ditt klipp exakt, med hjälp av en linjal och en bit krita för att rita en rak linje på glasfiber där du planerar att skära.
2

Ställ upp glasfiber på två sågbockarna, säkra den med handen klämmor eller skruvstäd så behövs. Tejpa längs sidorna av glasfiber på varje sida av din krita linje ungefär en halv tum från såglinjen.
3

Sätt på ett skyddande ansiktsmask och ett par glasögon som en säkerhetsåtgärd.
4

Skär glasfiber försiktigt med en bågfil eller annan fintandad, vassa blad såg. Använd jämna slag till såg materialet och inspektera snittet intermittent för chips och delning som du arbetar.
5

Sand kanten av ditt snitt efter färdigställandet att avlägsna gradning kanterna.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81065.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.