Bilradion Instruktioner för Pontiac Sunfire

Från 1995 till 2005 var den Pontiac Sunfire en av två kompakta bilar som erbjuds av Pontiac. I 1995 års Pontiac Sunfire kom standard med en AM /FM /CD-stereo. Valfria stereoapparater ingår CD-växlare och så småningom stereo som kan spela MP3-filer. Sunfire ägare som kräver förmåga som kan hittas endast via eftermarknaden stereoanläggningar kan enkelt byta sin fabrik Pontiac radio för en eftermarknad enhet. Saker du behöver
10mm skiftnyckel
GM monteringssats fronten adapter
Kabelstam adapter
GM antenn adapter
kryssmejsel
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på Pontiac Sunfire att se till att den negativa batterikabeln kopplas bort från den negativa posten på batteriet. Om den negativa batterikabeln inte kopplas bort, lossa kabeln klämman s bulten med en 10mm skiftnyckel och vrid kabelklämman från den negativa batteripolen. Fäst kabeln bort från posten tills installationen är klar.
2

Skjut GM antennadaptern över antennkabeln. Detta kommer att göra det möjligt för fabriken antennkabeln för att ansluta till en eftermarknad stereo.
3

Anslut stereo ledningar som kommer från den vakanta stereo montering dockan till ett kabelnät adapter. Kabelnätet adaptern förses med lämplig märkning för att visa var korrekta anslutningar ska göras. GM monteringssats fronten adaptern i öppningen där den borttagna fabriken stereo monterades
4

Place. Använd de två skruvarna som togs bort under fabriken stereo bort att säkra adaptern till stereon fäste.
5

Anslut adaptern ledningsnätet leder till eftermarknaden stereo. Skjut eftermarknaden stereo till stereo montering dockan, genom fronten adaptern.
6

Placera plast instrumentpanelen panelen runt stereon och klimatet kontrollpaneler. Sätt tillbaka de två skruvarna (bort under fabriken stereo borttagningen) på höger sida av panelen med en Phillips-skruvmejsel.
7

Placera den negativa batterikabeln på negativa inlägg av Sunfire batteri . Dra åt bulten på kabelns klämma med en 10mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81084.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.