Hur man installerar en radio i en '95 Honda Civic

Den 1995 Honda Civic, liksom den större Accord samma år, kom standard med en AM /FM /kassett stereo. Erbjuds även till Civic var en frivillig fabriksinstallerad CD-spelare. After1995, har Honda Civic erbjudits med en mängd olika stereoanläggningar, däribland CD-spelare, satellitmottagare radio och multimedia enheter navigering. Installation av en eftermarknad radio i 1995 Honda Civic är ett enkelt sätt att även en oerfaren bilstereo tekniker. Instruktioner
1

Lyft huven på 1995 Honda Civic och koppla den negativa batterikabeln från den negativa inlägg av batteriet, lossa kabelbulten klämma hållare med en 10mm skiftnyckel och vrida klämman utanför post. Säkra klämman så att den inte oavsiktligt kommer i kontakt med batteripolerna
2

Ta bort den nedre instrumentpanelen panelen under stereon genom att ta bort de tre skruvarna -. Två ovanför askkopp och cigarettändare och en på sidan av den undre panelen bredvid förarens fot väl. Använd en kryssmejsel för alla skruvar frontpanel.
3

Dra den nedre instrumentpanelen från instrumentbrädan.
4

Ta bort de två skruvarna på övre kanten på den nedre instrumentpanelen öppning med en Philips-skruvmejsel. Borttagning av de två skruvarna kan du dra stereo från instrumentbrädan.
5

Dra fabriken stereo från instrumentbrädan tillräckligt långt för att nå stereo kablar anslutna till baksidan av enheten. Dra högtalarkablarna och antenn kabeln från baksidan av beståndet radion.
6

Skjut eftermarknaden stereons monteringskassetten i öppningen kvar av den borttagna fabriken stereo. Dra stereo ledningarna genom till framsidan av hylsan.
7

Anslut Honda Civic stereo ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern ledningsnätet leder till baksidan av eftermarknaden stereo på lämpliga anslutningar.
8

Skjut eftermarknaden stereo i öppningen från monteringskassetten.
9

Skruva i de två skruvarna på den övre kanten av den undre instrumentbrädan öppning med en Philips-skruvmejsel.
10

Placera undre instrumentbrädan under stereon och ersätta de tre skruvarna som håller den på plats. Skruva i de två skruvarna på toppen av panelen, och en skruv i det nedre vänstra hörnet av instrumentpanelen.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma på minuskabeln inlägget av batteriet och dra åt klämman till posten med 10mm skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81085.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.