Hur man installerar en ny stereo i en 2001 Ford Excursion

Den 2001 Ford Excursion var den första och enda generation av extra stora sport utility vehicles från Ford Motor Company. Interiören i Excursion, och mycket av chassit, delades av Ford F250 och F350 lastbilar. Ingår i den delade plattformen var stereoanläggning. För alla tre fordon, ta bort stereon och installera en eftermarknad radio krävde användning av DIN borttagningsnycklarna. De speciella verktyg används för att göra alla former av reparationer och utbyten om stereon ett mindre ingripande förfarande. Verktygen gör det också möjligt för bilstereo i nybörjare att ersätta sina fabriksinstallerade radio. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
DIN borttagningsnycklarna
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven av Ford Excursion. Lossa bulten som håller jordkabeln till den negativa batteripolen med 10 mm nyckel. Dra kabeln från den negativa inlägg och vila bort den från batteriet.
2

Infoga DIN borttagningsnycklarna i hålen på vardera sidan av fabriken stereo fronten. Hålen är till vänster och höger om radio kontrollpanelen.
3

Dra verktyg utåt, dra samtidigt i stereo från instrumentbrädan.
4

Koppla ledningarna (för ström, högtalare och antenn) som är fäst på baksidan av fabriken stereo.
5

Anslut stereo ledningar från Ford till ett kabelnät adapter.

6

Infoga en frontplatta adapter i vakanta stereo fäste i instrumentbrädan på utflykten. Mata adaptern ledningsnätet leder genom baksidan av fronten adaptern.
7

Anslut kablarna från kabelnätet adaptern till ingångarna på baksidan av eftermarknaden stereo.
8

Skjut ny stereo i öppningen från fronten adaptern tills frontplatta eftermarknaden enheten är i jämnhöjd med trim av fronten adaptern.
9

Placera jordkabel klämman runt minusledningen inlägg av Ford batteriet. Dra åt skruven på kabelns klämma med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81111.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.