Hur man tar bort en 1994 BMW 318I Radio

Den 1994 BMW 318i är en del av BMW 3-serien familj. Denna speciella kaross kallas E36-modellen, som ersattes av E46 under 1998. Vid första anblicken verkar det inte finnas något sätt att ta bort radion i 1994 BMW 318i, inga bultar eller skruvar är synliga, även om du tagit bort radion surround panelen. Detta beror på att E36: ​​s radio-bultar är dolda bakom två mycket väl dolda bult covers. Saker du behöver
Tänger
platt skruvmejsel
insexnyckel (även kallad en insexnyckel)
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batteri kabeln med en tång. Om din 1994 BMW 318i är standardmodellen, är batteriet monterat i bagageutrymmet, under last liner. Om din BMW är 318is, är batteriet monterat under huven.
2

Använd en liten platt skruvmejsel för att bända upp de små luckor på båda sidor om radion bredvid volymratten och "Scan"-knappen. Bakom dessa täcker du hittar insexskruvarna. Ta dem med insexnyckel och ställ dem åt sidan.
3

tag enhetens radio huvudet ordentligt och dra ut den ur instrumentbrädan. Insexskruvarna var det enda säkra det, det ska komma ut lätt
4

Koppla den svarta antennkabeln från bakom radion, och sedan försiktigt dra remmen på ledningsnätet för att ta bort det från. radion.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81132.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.