Hur du programmera din Kenwood bilstereo

Kenwood bilstereo inte längre bara plocka upp AM-och FM-radio och inkluderar en CD-skiva (CD) eller kassettspelare. De kan nu inkludera handsfreetelefoni använder Bluetooth korthållsradio, iPod-anslutningar, high definition (HD) radio och satellit-tillägg, och avlägsna sändare kontroll. Programmering är inte bara en fråga om förinställning av radiofrekvenser något mer. När du börjar använda ditt nyinstallerade Kenwood bilstereo, kommer viss programmering krävs. Instruktioner
1

Program kabinen val. Du kan kompensera för fördröjningen av ljudet ankomsttid. Välj Ljud och sedan på Inställningar, och sedan Cabin. Vrid på manöverratten för att bläddra mellan biltyper som Full storlek bil eller SUV (Sport Utility Vehicle). Tryck mitt på kontrollknappen när bilen typ visas.
2

Program högtalarinställning. Du kan kompensera för storlek och placering av högtalaren. Välj Ljud och sedan på Inställningar, och sedan högtalare. Vrid på manöverratten för att bläddra mellan högtalare storlekar och platser som dörr, på instrumentpanelen och under streck för den främre högtalarens placering och 4 tum, 5 tum och så vidare för storleken. Tryck på mitten av kontrollreglaget när högtalarens placering eller högtalare storlek visas. Addera 3

Program andra ljudinställningar. Använd samma koncept och förfarande för att programmera en equalizer-kurva för den typ av musik du lyssnar på, till exempel, väljer sten eller jazz.
4

Programmera din Bluetooth-enhet. Du måste koppla ihop din mobiltelefon med Kenwood bilstereo för att dra nytta av handsfree-samtal. Slå på styrenheten och placera telefonen i Bluetooth sökläget. Kontrollera användarhandboken som medföljde telefonen för mer information. Välj Kenwood när den visas på telefonens display. Ange PIN-koden skickas på telefonen. Alternativt, koppla ihop Kenwood med telefonen. Välj Device Register från Kenwood meny. Tryck på kontrollreglaget i minst en sekund. Den Kenwood kommer att söka efter din telefon. Mata in PIN-koden på telefonen sänder genom att vrida på manöverratten och trycka den att välja nummer. Tryck på kontrollreglaget i minst en sekund för att skicka PIN till telefonen. "Pairing Success" visas på displayen. Tryck på knappen igen för att avsluta Bluetooth-programmering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81133.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.