Sirius radio Bil Installation Tips

Sirius är ett varumärke av satellitradio du kan använda i din bil. Några nya bilar kommer med Sirius radio förinstallerad i instrumentbrädan. Om din bil inte har Sirius radio förinstallerade, kan du lägga till den med sin docka-and-play-tuner. Denna tuner är monterad på vindrutan eller instrumentbrädan och sedan ansluts till ditt befintliga ljudsystem. Du kommer också att behöva installera en satellit radioantenn. Installera Tuner

Sirius radio docka-and-play-tuner är förpackad med en dockningsstation som monteras på bilens instrumentbräda eller vindruta. Välj en plats för dockningsstationen som är lätt att nå under körning, men inte på något sätt, försämra din förmåga att se vägen. Den Sirius radio måste vara ansluten till din nuvarande radio genom en tråd, så att välja en plats nära din nuvarande radio kommer att hålla kabeln ur vägen medan du kör. Direkt ovanför din nuvarande radio eller längst ner på vindrutan finns två möjliga lägen.

Kontrollera din valda platsen är helt torr och varmare än 65 grader för att vara säker på att dockan kommer att hålla korrekt. Om du har en bärbar hårtork, kan du använda den för att eliminera eventuell fukt och öka temperaturen. Dra av plasten fliken på dockningsstationen för att exponera en klibbig yta. Tryck här ytan på den plats du har valt. När dockningsstationen är på plats, klippa Sirius radio i den. Anslut nätsladden till tuner och din DC eluttag (uttaget som normalt används för en bil ljusare). Om du har en AUX-ingång på din nuvarande radio, använder en 1/8-tums sladden för att fästa Sirius tuner till din radio. Om du inte har en, plugg en FM-adaptern i Sirius radio att ha Sirius rebroadcast till din FM-radio.
Montera antennen

Liksom med dockning station, måste toppen av din bil vara helt torr och mer än 65 grader C. Du kan använda en bärbar hårtork för att uppnå detta. Den Sirius antennen använder en gummi-kontakt med en klibbig botten, som du kan trycka på toppen av din bil för att få det att hålla på plats. När du sätter fast den, Mixtra inte med det i tre dagar för att låta den torka.

Kör antennens kabel till kanten av bakrutan. Skjut antennen mellan fönstret och bilens ram, kör det hela vägen in i bakluckan på bilen. Från bakluckan på din bil, kan du köra kabeln till Sirius radio. För att dölja kabeln, kan du placera den bakom trim på din bil. Varje bil har olika trimning, så leta efter delar som fungerar bra i bilen. En möjlig plats är direkt ovanför eller nedanför dina dörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81162.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.