Hur får jag på baksidan av stereon i en 2001 Chevy S10?

Den vanligaste orsaken till att behöva komma åt baksidan av stereon i en GM-bil är att hitta radion serienummer. Detta antal är vanligtvis krävs för att få din radio stöldskydd koden, som du behöver om din fabrik radion går in i "lock" läget. Dock kan det inte vara nödvändigt att ta bort radion för att hitta ditt serienummer. Titta i din handskfacket för ett klistermärke som visar radions serienummer. Om det inte finns där, kommer du troligen behöver ta bort stereon för att visa det. Saker du behöver
Tänger
7mm hylsnyckel (9/32-inch)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och koppla bort den negativa batterikabeln med dina tång. Detta krävs när du hanterar ett fordons elektriska komponenter, det hindrar chock
2

Höj ratten till det högsta läget med tilthandtaget.. Ta bort de fem skruvarna på den nedre delen av rattstången med en 7mm eller 9/32-inch hylsnyckel.
3

tag i panelen rattstången med händerna. Kraftigt dra panelen tills den lossnar från de två fästdon som håller den på den nedre delen av instrumentbrädan. Inte helt ta bort panelen rattstången. Istället drar ifrån tillräckligt för att komma åt skruvarna bakom den.
4

Ta bort de två skruvarna från varje sida av rattstången panelen med en 7mm eller 9/32-inch hylsnyckel och ta sedan bort 7mm bulten ovanifrån hastighetsmätaren.
5

Använd tiltspaken att sänka ratten. Ta tag i främre instrumentpanelen ovanför ratten och dra den kraftigt tills den lossnar från instrumentbrädan. Flytta sedan till den del av panelen ovanför radion, dra bort den tills den lossnar från instrumentbrädan. Skjut upp och över ratten för att komma till radio bultarna.
6

bort radion bultarna med en 7mm hylsnyckel. Skjut radion ut för att komma åt baksidan. Dra ledningsnätet och antenn vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81171.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.