Hur man tar bort en stereo i en 2000 Nissan Sentra

Den 2000 Nissan Sentra är entréplanet modell för den japanska biltillverkaren. Även billigare än andra Nissan fordon, är Sentra kan samma typer av eftermarknaden uppgraderingar som biltillverkning bröder. Att reparera eller ersätta fabriken stereo i Nissan Sentra, kan du ta din bil till en ljud tekniker och har fabriken däck bort för en avgift, eller så kan du ta bort den fabriksmonterade stereo själv och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
platt skruvmejsel
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven. Koppla bort den negativa batterikabeln med 10 mm nyckel. Dra kabeln från batteriet tills stereo borttagningen är klar.
2

Ta bort plastskyddet på instrumentpanelen omger stereon och klimat-kontrollpanelen. Den lilla panelen sitter mellan fara övergång och avfrostning switch, och kan tas bort med platt skruvmejsel. Ta bort skruven som sitter bakom panelen med en Phillips-skruvmejsel.
3

bort hela instrumentbrädan som omger stereon och klimat-kontrollpanelen. Använd en platt skruvmejsel för att bända ena hörnet av panelen från instrumentbrädan. Skjut fingrarna i den nya öppningen och dra bort panelen från instrumentbrädan tills den snäpper gratis.
4

Koppla elektriska kabelanslutningar till tina och fara switchar. Ställ instrumentpanelen åt sidan.
5

Ta bort de fyra skruvarna (två på varje sida) från stereo fäste med en Phillips-skruvmejsel.
6

Dra stereo, med förvaringsficka ansluten stilla, från instrumentbrädan tills kabelanslutningar på baksidan av radion kan nås med handen. Koppla antennkabeln, strömförsörjningen kabeln, och trådarna högtalare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81175.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.