Hur du ändrar en stereo i en 1998 Dodge Neon

Den 1998 Dodge Neon var utrustad med en vanlig AM /FM-stereo med kassettdäck. Senare modeller av Neon var utrustade med mer kapabla stereoapparater, kunna spela cd-skivor och mp3-filer. Ägare av den första generationens Neon (1995-1998) har möjlighet att uppgradera sin bilstereo med en stereo från senare utgåvor av neon, eller välja från olika alternativ för eftermarknaden enheter. Du kan betala för en ljudtekniker på en eftermarknad försäljningsställe för att installera en ny radio, eller du kan byta fabriken stereo för en ny och spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
Wrench, 10mm
Socket, 10mm (och kör) katalog Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo monteringssats (med fronten adapter)
Visa fler instruktioner

1

bort jordkabeln från minuspolen på Neon batteri med 10 mm nyckel.
2

Ta instrumentpanelen som omger fabriken stereo och klimat kontrollknapparna i hörnen. Dra in panelen från instrumentbrädan, kopplar bort panelen från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två skruvarna (en på varje sida) från stereo fäste med en 10 mm hylsa och kör .
4

Dra beståndet radion från instrumentpanelen stereo docka och dra stereo ledningarna från den bakre panelen (på höger sida av den bakre panelen).
5

Dra ur antennkabeln från bakre vänstra panelen i fabriken enheten.
6

Anslut Neon stereo ledningar i kabelnätet adapter. Anslut kabelstammen adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon.
7

Skjut GM antennadaptern (del av GM eftermarknaden stereo monteringssats) på FM antennkabeln bly. Anslut anpassad antennen bly i antennuttaget på baksidan av eftermarknaden stereo.
8

Placera fronten adaptern på framsidan av den nya stereon. Adaptern passar runt ansiktet för den nya enheten att ge en solid passar in i stereo montering docka av Dodge.
9

Sätt i stereo (med skal ansluten adapter) i stereo montering dockan på instrumentbräda. Fronten adaptern låses på plats när stereon sitter ordentligt.
10

Placera streck trim panel runt stereon och styr klimatet. Tryck mot panelen för att knäppa den på plats på instrumentbrädan.
11

tillbaka jordkabeln till batteriets minuspol och dra åt klämman på kabeln runt ledningen inlägget med skiftnyckel.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81188.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.