Hur koppla in en subwoofer till en bilstereo

En subwoofer är en relativt stor högtalare som ger de lägsta tonerna av musik, inklusive bas. Att införliva en subwoofer till din bilstereo, kommer du att behöva förstärka signalen från din stereo, med en förstärkare. För bilstereo entusiaster som vill ha kraften i subwoofern men saknar utrymme i sina fordon för att installera en förstärkare, eller begränsas av deras budget, ger en aktiv subwoofer en hållbar lösning. Motordrivna subwoofers inkluderar förstärkare. Med förstärkaren ingår innebär en lägre kostnad för enheten och ett system som kräver mindre utrymme att montera. Saker du behöver
Wrench, 10 millimeter
förstärkare kabelsats
Drill
gummigenomföringarna
Trim panel borttagningsverktyg
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort den negativa batterikabeln från batteriets minuspol, med hjälp av en skiftnyckel eller tång.
2

Placera terminalen förstärkaren ringen på pluspolen ledning av bilens batteri.

Billiga 3

Mata strömkabeln från ringen terminalen genom öppningen på insidan av fordonet i brandväggen. Kabeln kommer in i fordonet i hjulet väl av förarsidan. Om det inte finns någon befintlig öppning, borra en öppning i brandväggen och placera en gummigenomföring i hålet för att förhindra skador på ledningar som ska dras genom den nya öppningen.
4

Ta bort stereo från stereo montering dockan av fordonet. Följ instruktionerna för att ta bort bilens radio i reparations handboken.
5

Koppla stereo ledningarna från din stereoanläggning och anslut ledningar till ett kabelnät adapter. Anslut adaptern kablaget till stereon. Syftet med kortet är att ge en enhetlig plattform för att ansluta förstärkarens kablar kabelsats till stereon.
6

Anslut signalkabeln och sätt på bly från förstärkaren kabelsats till kabelnätet adapter. Mata kablarna genom baksidan av stereon montering dockan och ner till golvet i bilen.
7

tillbaka stereon, följa förfarandena i din specifika bilens instruktionsbok.
8

Lyft mattan från golvet i fordonet för att upprätta en sökväg till den plats där den aktiva subwoofern under mattan. Använd ett trim verktygspanel bort att lyfta på mattan. Byt ut mattan på golvet i bilen när ledningarna har lagts.
9

Placera nätsladden och andra förstärkare kablar ledningar till platsen på subwoofern.
10 < p> Anslut elkabeln till sub vid utloppet märkt "POWER". Anslut signalkabeln och sätt på bly till subwoofern.
11

Anslut den negativa batterikabeln till batteriets minuspol och dra åt kabeln ordentligt med skiftnyckel eller tång.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81189.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.