Hur man tar bort en CRV Radio

Med sin vertikalt monterade växelspaken handtag och high-radion, har Honda CR-V ett streck inställning skiljer sig från de flesta fordon. Trots design är CR-V: s radio inte jobbigt att ta bort. En enkel air-vent panel är allt som skiljer dig från radion bultarna. Räkna bort radion i Honda CR-V för att ta 10 till 15 minuter. Avlägsnandet Förfarandet är tillämpligt på alla andra generationens CR-V-modeller (2002 till 2006), oavsett trim nivå. Saker du behöver
Tänger
kryssmejsel
Hylsnyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Använd en tång för att lossa muttern runt den negativa batterikabeln. Skjut kabeln borta tills den lossnar. Detta garanterar din säkerhet vid hantering av radio-komponenter.
2

Hitta de två Phillips-skruvar under mitten streck-luftventiler. Ta bort dem med en Phillips-skruvmejsel.
3

tag lufthålen ordentligt och dra dem bort från instrumentbrädan. Dessa ventiler är anslutna till radio-surround panelen. Clips håll på den övre delen av panelen. När ventilerna är avstängda, flytta handen upp till toppen och dra ordentligt för att frigöra klämmorna och ta bort hela panelen.
4

Ta bort de fyra 8mm skruvar från hörnen på radion. Du kan också använda en hylsnyckel eller Phillips-skruvmejsel. Skjut radion framåt för att komma åt baksidan. Koppla av kablage och antenn bly på baksidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81216.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.