Hur Wire tillbehör till paneler Bil Säkring

Biltillbehör lägg funktion och bekvämlighet till din bil. Ytterligare innerbelysning, eller LED under bilen lyser jazz upp en vanlig bil. Dessa komponenter ansluta direkt till bilens säkringsbox. Så, för att kunna installera dem måste du lära dig hur du lägger till en komponent till det befintliga elsystemet redan finns i bilen. Neonljus och extra invändiga komponenter som extraljus vardera tar en separat krets rätt i bilens säkringsbox. Det är enkelt att lära sig processen. Saker du behöver
tillbehör manuell
Bilens säkringsdosa
Kopplingsschema
Brytare (storlek beror på ditt tillbehör) katalog Skruvmejsel
Wire VECKARE
Visa mer Instruktioner
1

Leta lådan bilen säkringen som normalt bakom instrumentbrädan eller inuti handskfacket.
2

Lokalisera amp rating för tillbehöret du ska installera . Detta är den strömstyrka tillbehöret är klassad för och det är bara säkert att använda tillbehöret vid eller under denna klassificering. Strömstyrka betyg är listade i tillbehörsmanual nära början av installationen sektionen.
3

Installera lämplig krets i säkringsdosan i facket bredvid kontakten du vill använda för bilen. Någon ledig plats på säkringsdosan räcker.
4

Skjut tillbehörets kontaktstift i bilen säkringsdosan. Om det inte finns någon koppling stift, skruva säkringen skruv boxförbindaren med en skruvmejsel. Strip 1/2 tum av mantling från viran med en tråd VECKARE verktyg. Skjut bara tråden under kontakten och dra åt skruven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81256.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.