Hur man gör en subwoofer i trä

En subwoofer box är en enkel, trälåda tillverkad av tillverkade plywood (även kallad MDF eller fiberplattor). Det är bara tillräckligt stor för att hålla högtalaren och passar insidan av din bil. Bygga dessa så stor som du vill, men inte mindre än din vanliga högtalare. Några hantlangare färdigheter och några grundläggande verktyg, tillsammans med lite tålamod och planering, krävs. Schema cirka fem timmars tid för att slutföra den här uppgiften, beroende på storleken på dina högtalare. Saker du behöver
Ett ark MDF, 1/2 tum, 4-by-8 fot ruler
Pencil
Bordssåg
Compass
Jigsaw skruvar
Trä , 3-tums
Borrmaskin
Visa fler instruktioner
1

Mät diametern och djupet av högtalaren med linjalen. Djupet är höjden från kanten på högtalaren till botten av den bakre höljet.
2

Skär MDF till 10 inches kvadrat på ett bord såg. Det måste vara minst 2 inches större än diametern med ett bord såg. Denna dimension fungerar för en 6 -, 7 -. Eller 8-tums högtalare
3

Hitta mitten av nyklippt styrelse med en linjal och markera med en penna. Rita en 8-tums cirkel på tavlan med en kompass och penna. Klipp ut cirkeln med hjälp av en sticksåg och ta bort kretsen av MDF.
4

Skär fyra sektioner av MDF till en bredd av 10 inches och en längd på 7 inches på ett bord såg. Skär styrelsen bredare om du föredrar, dock måste det vara samma bredd som den nedskärning i steg 2.
5

Montera bräder i steg 4 i en låda form med träskruv och borrmaskin. Fäst högtalaren ombord med hålet på toppen av lådan med träskruvar.
6

Dry passar högtalaren i rutan till att de passar ordentligt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81292.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.