Remote Volym Bilstereo Installation

Vissa fordon är utrustade med fjärrkontroll funktionalitet på ratten för en bils fabriksinstallerad radio eller ljudsystem. När en ny eftermarknad stereo är installerat i din bil, kommer de fjärrkontroller på ratten fungerar inte längre. Däremot kan du styra volymen på bilstereon genom att installera en ratt adapter audio kontroll, såsom PAC SWI-X, på rattreglagen. Saker du behöver
Ratt ljudkontroll adapter
Fuse tap
enhet Stereo huvudet med infraröda Trådgivare
fräsar
Visa fler instruktioner
1

Hitta en tom säkringshållare i gruppcentralen och sätt en säkring kran. Anslut den röda 12-volts kabel till säkringen kranen.
2

Anslut den svarta jordledningen till en metall skruv på bilens metallram. En metall skruv kan hittas under mattan nära brandväggen.
3

Avlägsna fabriksinstallerade stereo från instrumentbrädan och leta ratten wire ljud kontroll. Se till identifiering och anslutning diagrammet ingår i ratten ljudkontroll adapter för att avgöra vilken av de gränssnitt trådar att använda med kontrollen tråden.
4

Skär vajern från baksidan av kabelnätet med avbitare. Skär 1/2 tum från slutet av tråden med avbitare. Skarva vajern till den vita, gula, orange eller grönt gränssnitt tråd på ratten ljudkontroll adapter du identifierade i steg 3.
5

Placera den infraröda sändaren för ratten ljudkontroll adapter så att den har en siktlinje till den infraröda sensorn på stereon huvudenheten.
6

Håll knappen programmeringsläget på ratten ljudkontroll adapter och därefter starta bilen. Kontrollera att båda LED-lamporna på enheten tänds. Detta indikerar att enheten är korrekt kopplad.
7

Programmera fjärrkontrollen för din bil och bilstereo för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81312.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.