Hur man installerar ett Aiwa Bilstereo

Aiwa tillverkar ett brett sortiment av bilstereo. Den japanska hemelektronik företag, som en gång var en självständig enhet, är för närvarande ett helägt uppdelning av Sony Corporation. Aiwa stereoapparater har ett liknande uttag mönster som Sony stereoapparater, men det är genomförandet av frontplatta adaptrar och kablar adaptrar sele vanligen krävs för att installera Aiwa stereoanläggningar i amerikanska och tyska bilar bland annat. Du kan välja att ha en ljud professionell installera din nya Aiwa stereo däck, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Wrench, 10 mm
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

bort den jordade kabeln från bilens negativa batteripolen. Lossa kabeln med skiftnyckel och lyft kabelns klämma ur batterikabeln stolpen. Dra kabeln från batteriet tills Aiwa stereon är installerad.
2

Samla stereo ledningarna från tomma stereo montering dockan och anslut den till ett kabelnät adapter.

3

Infoga en frontplatta adapter som är specifik för ditt fordon in i stereo montering dockan.
4

Anslut kabelnätet adaptern leder till den bakre panelens uttag av Aiwa stereo. Anslut ledningsnätet leder till högtalarna i det övre uttaget på vänster sida av stereons baksida. Anslut ledningen strömförsörjningen till det nedre uttaget på baksidan av stereon. Koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på höger sida av stereons baksida.
5

Skjut stereo till stereo-montering docka genom fronten adaptern. Skjut Aiwa enheten i dockan tills den snäpper på plats i dockan.
6

Ersätt instrumentbrädan paneler som krävs specifikt för installation i bilens streck.
7

Place grundstötningen kabelklämma på den negativa batterikabeln. Dra kabelns klämman till den ledande posten med nyckeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81331.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.