Hur man installerar en radio i en 1994 Camaro

Den 1994 Chevy Camaro var utrustad med en fabriksmonterad AM /FM-stereo med en enda skiva i-dash CD-spelare. Camaro ägare som vill ersätta en felaktig lager däck eller uppgradera sin fabrik stereo med en eftermarknad modell kan välja från ett brett utbud av kompatibla system. Köp en GM eftermarknaden kit stereo installation att korrekt anpassa den nya stereon till bilens stereo kablage och inbyggnadsmått docka. Välj stereo som bäst passar dina behov och installera det själv för att spara kostnader för arbetskraft. Saker du behöver
10 mm nyckel
7 mm hylsa och kör
Wring sele adapter
GM eftermarknaden kit stereo installation (med GM antenn adapter)
Visa fler instruktioner

1

Dra spaken Huvlås i fotutrymmet på förarsidan av Camaro. Flytta till motorrummet.
2

Placera 10 mm skiftnyckel runt muttern på negativa batteri klämman. Lossa muttern tills den negativa batterikabeln s klämman kan tas bort från den negativa batterikabeln inlägget. Dra kabeln från posten och vila bort den från batteriet. Återgå till insidan av Camaro.
3

Öppna handskfacket och ta bort de två skruvarna på vänster sida av öppningen med en 7 mm hylsa och kör skruvmejsel. Avlägsna skruven nedanför vänstra hörnet handskfacket med uttaget och kör.
4

Ta bort de fyra skruvarna på instrumentpanelen under rattstången med uttaget och kör. Ta nedre instrumentpanelen på förarsidan av bilen och dra bort det från instrumentbrädan.
5

Ta bort de två skruvarna på vänster sida av stereon montering panel med uttaget och kör. Dra panelen från instrumentbrädan att avslöja Camaros stereo fäste.
6

Ta bort de två skruvarna på vänster sida av stereon och en bult på höger sida med uttaget och kör. Dra stereo från dockan och dra ledningar kontakterna från uttaget på baksidan av stereon.
7

Skjut GM eftermarknaden stereo installation fronten adaptern i den tomma docka i Camaro instrumentbräda. Sätt tillbaka de tre skruvarna på utsidan av adaptern. Dra stereo ledningar inifrån dockan till utsidan av fronten adaptern.
8

Anslut Camaro s plast stereo ledningar kontakterna i ledningarna i kabelnätet adaptern. Anslut kabelstammen adaptern leder till motsvarande uttag på den vänstra sidan av den bakre panelen av den nya stereon.
9

Placera GM antennadaptern över den svarta antennkabeln ledning. Anslut anpassad antennkabeln i uttaget märkt "FM-antennen" på höger sida av den nya stereons baksida.
10

Skjut stereo i fronten adaptern tills den snäpper på plats.

11

Placera streck kåpa som omger stereon och döljer stereo fästet tillbaka på instrumentbrädan. Skruva i de två skruvarna på vardera sidan av instrumentpanelen.
12

tillbaka den nedre instrumentpanelen på förarsidan och skruva i de fyra skruvarna för att fästa panelen på instrumentbrädan.

13

Byt 7 mm bulten nedanför vänstra hörnet av handskfacket. Flytta till Camaro batteri.
14

Byt ut negativa batterikabeln på negativa batteripolen bly inlägget. Dra kabeln till posten med nyckeln. Stäng Camaro huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81334.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.