Hur man installerar en stereo i en 2008 Chevy

Chevy erbjuder ett brett utbud av stereoanläggningar för sina bilar, lastbilar och stadsjeepar. När det gäller 2008 års Chevy Cobalt kan du välja en enda skiva CD-spelare, en multi-skivors CD-växlare eller en stereo som kan spela MP3-filer och satellitradio. För Cobalt ägare som föredrar kraften och förmågan hos en eftermarknad stereo, kan du anlita tjänster från en ljud-professionell för att installera din nya stereo, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
10 millimeter skiftnyckel
Trim panel borttagningsverktyg
7-millimeters uttag och kör
Kabelstam adapter
GM eftermarknaden stereo monteringssats (med antenn adapter) katalog
Visa fler instruktioner
1

öppna motorhuven för Chevy Cobalt och koppla loss jordkabeln från den negativa batterikabeln post, med 10-millimeters fast nyckel.
2 < p> Bänd instrumentpanelen trim panel som spänner över instrumentbrädan på passagerarsidan, bort från instrumentpanelen med en kåpa borttagningsverktyg.
3

Bänd kåpa som döljer stereo montering dockan , bort från instrumentbrädan.
4

Ta bort de sex 7 mm skruvar (3 på varje sida) runt stereoanläggning med 7 mm hylsa och kör.
5

Dra stereoanläggning från Chevy stereo montering dockan och koppla bort kablarna från baksidan av stereon.
6

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern.
7 < p> Infoga GM eftermarknaden stereo adapter kit fronten i Cobalts vakanta stereo montering dockan. Sätt tillbaka skruvarna som tidigare hölls i fabriken stereo runt omkretsen av dockan.
8

Anslut kabelnätet adaptern leder till önskade uttag på baksidan av den nya stereon. Placera GM antennkabeln adapter över Cobalts antennkabel bly. Anslut anpassad antennkabeln i FM-antennuttaget på baksidan av ersättning stereo.
9

Skjut den nya stereon i fronten adaptern i instrumentpanelen för Chevy.
10

Byt kåpa som omger stereon och styr klimatet. Tryck på de yttre kanterna av panelen för att fästa den till klämmorna på instrumentbrädan.
11

Byt kåpa på passagerarsidan av fordonet. Sätt tunn panel på plats och tryck längs längden av remsan för att fästa den på instrumentbrädan. Flytta till Chevy batteri.
12

Placera den negativa batterikabeln på negativa batterikabeln inlägget. Dra kabeln till posten med skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81341.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.