Dodge Neon Bilstereo Installation

Dodge och Plymouth Neon levereras som standard med en AM /FM stereo och single-disc CD-spelare. Det finns massor av alternativ som är tillgängliga via Chrysler Corporation och eftermarknaden källor för bilstereo utrustning. Välj stereo som passar din budget och dina musikaliska preferenser, i åtanke de andra komponenterna som du kan ha som en del av din stereo. När du har valt din stereo, förbi erbjudandet att installera enheten med en ljud professionellt. Med rätt adapter kan du installera din nya stereo i din Dodge Neon. Saker du behöver
10 mm nyckel
10 mm hylsa och kör
Kabelstam adapter
Skal adapter
Visa fler instruktioner
1

Lift huven av Neon och koppla den negativa batterikabeln från den negativa batteripolen. Använd en skiftnyckel för att lossa kabelns klämman tills du har möjlighet att ta bort kabeln från batteriet helt.
2

Ta instrumentbrädan som omger stereon och klimat-kontroll rattar på de nedre hörnen och dra den bort från instrumentbrädan. Panelen kommer att släppa från instrumentbrädan. Ställ panelen åt sidan tills ominstallation.
3

Ta bort de två 10 mm bultar på vardera sidan av stereon fäste med 10 mm hylsa och kör.
4 < p> Skjut neon fabriksinstallerade stereo från stereo montering dockan. Koppla loss bindemedel anslutna till uttagen på baksidan av beståndet däck. Dra den svarta antennkabeln från baksidan av fabriken stereo.
5

Anslut stereo ledningar till ett kabelnät adapter. De adapter leder kommer vara färgkodade för att visa var lämpliga anslutningar till Neon s stereo ledningar bör göras.
6

Placera fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan i Dodge Neon instrumentbräda. Skruva i de två 10 mm bultar på vardera sidan av adaptern.
7

Anslut adaptern ledningsnätet leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. Koppla in antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan av eftermarknaden stereo.
8

Skjut den nya stereon i fronten adaptern tills den snäpper på plats.

9

Byt instrumentpanelen runt stereo fästet och kontroller klimat. Tryck ordentligt runt omkretsen av panelen för att knäppa den på plats.
10

Byt negativa klämman batterikabeln på negativa batterikabeln. Dra kabelns klämman till Neon batteri med skiftnyckel. Stäng Dodge Neon huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81344.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.