Hur Wire en Kicker CVR 8

Installera en subwoofer själv snarare än att ha det gjort på en bilstereo butik kan du spara massor av pengar. Lyckligtvis installerar subwoofers är en av de enklaste delarna av bilstereo installation. Den Kicker CVR 8 subwoofern är enkel att installera och tar mindre än 30 minuter av din tid. Subwoofern, en gång installerat, kommer förbättra ljudet av din bilstereo genom att erbjuda låga tonade ljud. Saker du behöver
SUBWOOFERLÅDA
subwooferförstärkare
2 avsnitt av högtalarkabeln, strippad vid ändarna, 2 meter lång
Kicker CVR 8
Skruvar, 1/2 tums
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut ena delen av högtalarkabeln till terminalen koppen på insidan av baslåda. Anslut den andra änden av högtalarkabeln till Kicker CVR 8 subwoofer. Högtalarkabel består av två individuella trådar som finns i ett gummifodral. Kontrollera att den ena av trådarna endast är ansluten till pluspolen och den andra kabeln endast är ansluten till negativa terminaler. Det är ofta markeringar på högtalarkabeln för att beteckna antingen positiv eller negativ.
2

Fäst subwoofern till subwoofern rutan genom att placera den i hålet och fästa den med skruvar. Kontrollera att högtalarkabeln inte kläms fast mellan subwoofern och lådan.
3

Anslut den andra delen av högtalarkabeln till baksidan av terminalen koppen på utsidan av baslåda . Fäst den andra sidan av denna kabel till lämpliga terminaler på förstärkaren. Återigen, se till att en av strängarna av högtalarkabeln är ansluten till pluspolen och den negativa änden är ansluten till enbart negativa terminaler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81365.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.