Hur Wire en Alpine Type R

En Alpine Type R är en subwoofer-stil högtalare tillverkad av Alpine. Denna subwoofer är designad för inbyggnad i en baslåda i bakluckan på en bil. Denna installationen är ganska lätt och normalt tar mindre än 30 minuter. Köp en baslåda och en subwoofer som är utformad för att passa ihop. Till exempel kommer 10-tums subwoofers passar inte på en 12-tums subwoofer box. Saker du behöver
Alpine Type R subwoofer
Subwoofer box
Högtalarkabel
Avbitartång
Trådskalare
en 1/2-tums skruvar
Skruvmejsel

Visa mer instruktioner
1

Skär två 2-fots sektioner av högtalarkabeln och band 1/2 tum av manteln från varje ände. Högtalarkabel består av två separata ledningar i en mantel, så kom ihåg att tömma alla dessa trådar.
2

Anslut ena änden av en lång högtalarkabel till subwoofern. Det finns två stiften på baksidan av subwoofern, är man en positiv pol och den andra är en negativ pol. Peta den exponerade delen av högtalarkabeln genom hålet i stiftet och linda den runt. Upprepa detta för den andra stift. Anslut den andra änden till terminalen koppen sitter på insidan av baslåda. Kontrollera att de positiva terminaler är anslutna via samma sträng i högtalarkabeln och att de negativa terminalerna är anslutna via sin egen tråd.
3

Fäst subwoofern till boxen med 1 1 /2-tums skruvar. Kontrollera att högtalarkabeln är inuti subwoofer rutan så att den inte blir klämd när du skruvar i subwoofern.
4

Anslut den andra 2-fotdel högtalarkabel till baksidan av terminalen cup. Detta är vanligen placerad på baksidan av subwoofern rutan. Anslut den andra änden av denna kabel till lämpliga terminaler på förstärkaren. Förstärkare normalt markera dessa terminaler som högtalare ingångar eller insatsvaror subwoofer. Återigen, se till att de positiva och negativa polerna är ordentligt anslutna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81367.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.