Hur man tar bort en radio från en 2007 Chevrolet Trailblazer

Den 2007 Chevy Trailblazer s radio skruvar döljs bakom instrumentpanelen. Denna panel är större än i de flesta fordon, den sträcker sig från radion till ovanför ratten. På grund av detta, ta bort Trailblazer radio kräver lite mer ansträngning än du behöver med de flesta andra bilar. Vissa Trailblazer fabrik-ljudsystem har en anti-stöld-funktionen. Om du planerar att installera radion, måste du ta med den till en Chevrolet-återförsäljare för att få den upplåst efteråt. Saker du behöver
Tänger
kryssmejsel
Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1

i parkeringsbromsen och bromspedalen. Flytta transmissionen i friläge för att ge arbetsrum. Stäng av motorn. Kroka den negativa batterikabeln med dina tänger.
2

Ta bort Phillips-skruv i förvaringsfacket bredvid cigarettändaruttaget. Ta bort de två Phillips-skruvarna från hastighetsmätaren fallet. Dessa två skruvar är direkt ovanför RPM och miles-per-timme mätare.
3

Bänd loss de två trim lock på vardera sidan om ratten. Sätt en liten platt skruvmejsel i locket botten indrag. Bänd upp försiktigt för att lossa täcklocken. Ta bort de två 9/32-inch bultarna bakom locken.
4

Ta tag i nedre rattstången och dra den försiktigt ner några inches. Bakom kolumnen ser du tre Phillips-skruvar, två på vänster och en på höger. Ta bort alla tre skruvarna.
5

Skjut ratten tiltspaken och sänk ratten. Tag i instrumentpanelen ovanför ratten. Dra bort det från instrumentbrädan. Flytta över till höger sida av panelen (ovanför radion). Fortsätt att dra tills det släpps från instrumentbrädan. Koppla de två anslutningarna från bakom panelen. Flytta panelen åt sidan.
6

Ta bort de tre Phillips-skruvarna från radion. Det finns två skruvarna på vänster och en på höger. Dra ut radion. Koppla dess anslutningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81372.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.