Felsökning av en automatisk CD-spelare

Dagens solid-state musik alternativ, som MP3-spelare, är en mycket bättre lösning för att spela musik i bilen. Mekaniska musik-distributionssystem som solid-state har ersatts, liksom 8-track, kassetten och CD-skiva, beroende på rörliga delar, som är mottaglig för skador i tuffa miljöer som finns i rörliga fordon. Värme, kyla och vibrationer kan alla förkorta CD-spelarens liv. Många auto CD problem kommer att relateras till de cd-skivor själva eftersom skivorna är känsliga mot repor och snabbt kan försämras med i-Auto bruk. Instruktioner
1

Dra ut skivan ur CD-spelaren horisontellt om du har problem med en viss CD. Auto CD-spelare är konstruerade för begränsat utrymme slots. Den enda cd däck är oftast horisontell med en horisontell åtkomsttidlucka.
2

Kontrollera att du inte lägger fler skivor i CD-växlaren än växlaren kan innehålla. En sex-CD-växlaren ska bära upp till sex skivor. Mer än så kommer jam det.
3

Ta en titt på dina CD-skivor. Repor på sidan utan etikett kan orsaka hopp. Kasta skivan och byt ut det eller spela in på nytt.
4

Kontrollera att CD-skivan är en som kan spelas i din bil CD-spelare. Tidigare spelare kan inte spela upp MP3-filer som du har bränt på en CD med din hemdator. Leta efter specifikation av musikformat och filer som din spelare kommer att spela.
5

Leta efter en inställningsmeny objekt i din nyare CD-spelare som heter "CD Read" eller något liknande. Detta alternativ gör att du kan växla mellan vanlig stereo, färdigköpta musik-cd och hemlagade skivor från dina media eller ljudfiler.
6

Avbryt musiksökningsläget, eller någon funktion-inställningsläge, om volymen kan inte justeras. Ofta, när den automatiska CD-spelaren är i ett programmeringsspråk tillstånd volymen inte kommer att kunna ställas.
7

Stäng av spelaren auto CD av och sedan på igen om enheten inte fungerar. Leta efter en reset-knapp - det är ibland bakom den löstagbara frontplåten - och tryck med spetsen på en kulspetspenna. Felmeddelanden på skärmen kan också återställa det här sättet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81373.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.