Hur man tar bort en fabrik radio från en 2006 Trailblazer

Om du funderar på att byta ut enheten fabriken radio i din Chevy Trailblazer, eller om du behöver helt isär bilens instrumentpanel, måste du ta bort fabriken radio från instrumentpanelen. Den 2006-modellen Trailblazer har radioenheten monterad på plats med skruvar, men åtkomst till det kan vara svårt. Du måste ta bort ett antal rim paneler från botten till toppen för att helt komma åt radion. Saker du behöver
Wrench
stjärnskruvmejsel
Torxnyckel
Visa fler instruktioner
1

Koppla bort bilens negativa batterikabeln med en skiftnyckel på kabeln klämma.
2

Lossa skruven nära den nedre kanten av växelspaken knopp och sedan pressa sidorna av skon tillsammans för att frigöra klipp så att du kan lyfta knoppen av.

Billiga 3

bort mittkonsolen - ta bort alla skruvar inne i förrådet med en skruvmejsel, lyft upp facket, lyft upp spaken, lossa de elektriska kontakterna under konsolen, sänk bromshandtag halvvägs och dra ut konsolen.
4

Lossa fästskruvarna för instrumentpanelens nedre center isolator panel och sedan ta bort den isolerande panel från instrumentbräda /instrumentpanel. Skruva den vänstra isolatorn panelen och släppa sin klippet för att sänka den.
5

loss tillbehöret trimplatta från instrumentpanelen genom att ta bort sina nötter och frigöra sina clips.
6

Ta bort fästskruvarna för radion. Det bör finnas två skruvar på vänster sida och en på höger, och de kommer att kräva antingen en stjärnskruvmejsel eller Torxnyckel.
7

Dra ut radion i instrumentpanelen. Lossa kontaktstyckena till högtalarna och antennen och helt ta bort enheten ur panelen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81397.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.