Hur du ansluter en Auto Förstärkare

De flesta fabriken stereoanläggningar är underpowered jämfört med högre kvalitet anpassade system. Skillnaden mellan en premie ljudsystem och ett lager stereo är makt. Högtalarna i en egen stereo är utformad för att enkelt hantera effekt som genereras av fabriken stereo. För att driva signalen till en nivå som maximerar potentialen i din stereo, installera en eftermarknad förstärkare i bilens stereo. Förstärkaren kommer att förstärka signalen och ger en starkare och tydligare signaler. Instruktioner
1

Öppna huven på bilen. Ta bort gummi-beläggningar över de positiva och negativa batteripolerna.
2

Lossa skruvarna på batteripolerna med skiftnyckel.
3

Ta den negativa batteri kabeln från batteriet. Den negativa kabeln fungerar som en grund för bilens elsystem och bör kopplas bort innan du ansluter eller kopplar en elektrisk komponent.
4

Placera ringen terminalen (från förstärkaren kabelsats) på den positiva batterikabeln post. Dra åt skruven på positiva inlägg att fästa ringen terminalen på plats. Dra säkringen ur säkringshållaren facket i ringen terminalen.
5

Anslut förstärkaren kabelsats nätsladden till ringen terminalen. Den blå sladden kommer att fungera som en strömkälla för förstärkaren. Dra sladden genom brandväggen av fordonet, i det inre kabinen.
6

bort stereon ur bilens instrumentbräda. Konsultera din manual reparationsinformation för borttagning förfaranden. Dra stereo ledningarna från baksidan av däcket. Lämna in antennkabeln ansluten till stereon.
7

Anslut stereo ledningar i kabelnätet adaptern. Anslut adaptern leder till uttagen på baksidan av stereon.
8

Anslut signalkabeln och turn-on bly kabel (ingår i förstärkaren kit) till ledningsnätet. Mata kablarna genom baksidan av stereon montering dockan till fordonets golv bakom instrumentbrädan.
9

Installera stereon i bilens stereo docka.
10

Placera förstärkaren på en plats som kommer att ge tillgång till högtalarna och ge tillräcklig ventilation för amp själv. Stammen eller bakre lastutrymmet är ett gemensamt vald plats.
11

kablarna och nätsladden till platsen av förstärkaren. Anslut ledningarna till förstärkaren på lämpliga uttag.
12

Anslut högtalarkablar från förstärkaren och dra den till de högtalare du väljer att förstärka. Koppla bort högtalarkablarna från baksidan av högtalarna och koppla in högtalarkabeln från förstärkaren.
13

Placera jordkabel tillbaka till den negativa batteripolen och dra åt kabelns bulten med nyckel. Sätt säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen och stäng suffletten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81417.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.