Hur koppla min högtalare till en Pioneer Förstärkare GM-X332

Pioneer GM-X332 är en kompakt två-kanals bilstereo förstärkare som kan producera 35 watt x 2 @ 4 ohm, 50 W x 2 @ 2 Ohm och 80 watt X 1 @ 4 ohm. Förstärkaren har både högtalare nivå samt lågnivå RCA-ingångar signal. Delningsfrekvenser kan ställas in på 80 Hz för antingen lågpass eller högpass operation. Installatörer som vill använda fullregisterhögtalare kan stänga av crossover off för hela skalan drift. Variabel basförstärkning reglage läggs till GM-X332 med upp till 12dB gain vid 60Hz. Saker du behöver
Skruvmejselsats
Wire pressverktyg
Högtalarkabel
flatstift
skjutluckan högtalaranslutningar
Visa fler instruktioner
1 < p> Koppla förstärkarens säkring strömkabel. Använd kabeln pressverktyg att skala bort isoleringen i änden av högtalarkablarna som används för installationen.
2

Crimp på spaden till ena änden av den positiva och negativa högtalarkabeln leder och krusning på skjutluckan kontakterna till den motsatta änden på samma sätt. När du ansluter en subwoofer eller slutna fulla högtalare sortiment som har tråd terminaler, utelämna de snabba slide-kontakter i ena änden av högtalarkablarna, eftersom högtalarhöljet terminalerna kommer att använda nakna anslutningar.
3

Lossa GM-X332 rätt kanal positiva och negativa terminal anslutning skruvar med lämplig storlek skruvmejsel. Skjut i motsvarande negativa och positiva högtalarkablar som har de flatstift installerade i rätt kanal stranden av förstärkaren, dra åt skruvarna på anslutningen.
4

Anslut vänster trådar kanals högtalare till förstärkaren i På samma sätt som den högra kanalen. Installatörer som vill ansluta en subwoofer till förstärkaren kan överbrygga GM-X332 till en kanal operation genom att utnyttja de vänster-negativa och höger-positiva terminaler högtalare förstärkarens utgång. Bridging förstärkaren till en kanal operation kommer att ge mer makt till subwoofern.
5

Anslut de andra ändarna av högtalarkablarna till rätt höger och vänster kanal terminaler högtalare. Dubbelkolla alla förstärkare och högtalare anslutningar innan du installerar om säkringen till förstärkarens strömkabel. (Ref # 2) katalog
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81428.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.