Hur man installerar en eftermarknad CD-spelare i en Honda Accord

The Accord har varit flaggskeppet sedan för Honda i över 30 år. Beståndet stereo i Accord har utvecklats från en AM /FM stereo radio till en DVD-spelare och GPS-navigering enhet i de nyare modellerna. Honda Accord ägare som vill byta ut sina system lager stereo med en eftermarknad CD-spelare har många alternativ att välja mellan. Välj CD-spelaren som passar dina behov och passar i din budget. Köpa lämpliga ledningar adaptrar och stereoadaptrar docka, och installera däck själv. Saker du behöver
10-mm skiftnyckel eller tång
Trim pry Tool Review Phillips skruvmejsel
8-mm hylsa och mutter förare (tillval) katalog Honda stereo monteringssats
Wiring sele adapter
Visa fler instruktioner
1

Dra i spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan av Accord och höja huven.
2

Lossa bulten som håller den negativa batterikabeln till batteriets minuska inlägg med en 10-mm skiftnyckel eller uppsättning av tång. Ta bort kabeln från batteriets minuspol för att undvika kortslutning av Accord elsystem eller skada din nya CD-spelaren under installationen.
3

Bänd den lilla instrumentpanelen, som ligger mellan de luftventiler på topp-mitten av instrumentbrädan, bort från instrumentbrädan med en trim pry verktyg. Koppla ledningar kontakterna på baksidan av panelen och ställa den lilla panelen åt sidan.
4

Ta bort skruven bakom panelen med en Phillips skruvmejsel.
5

bort de två skruvarna på den nedre kanten av trim panelen som omger radion med skruvmejseln. Dra plasten panelen från instrumentbrädan.
6

Ta bort de fyra skruvarna runt stereon med skruvmejsel eller 8-mm hylsa och mutterdragare.
7

Koppla de två ledningar kontakter från baksidan av fabriken stereo. Dra ur antennkabeln från baksidan av beståndet radion.
8

Placera monteringssats fronten adaptern till vakanta stereo montering dockan. Dra stereo ledningar grupperna genom att på framsidan av Accord s streck.
9

Anslut plastkontakter i slutet av Hondas stereo ledningar till kabelnätet adaptern.
10 < p> Anslut de två kablage adapter kontakterna i uttagen på baksidan av eftermarknaden CD-spelaren. Anslut antennkabeln till FM antenn uttaget på höger sida av CD-spelarens baksida.
11

Skjut CD-spelaren i fronten adaptern tills den snäpper på plats.
12

Byt plast instrumentpanelen runt stereon dockan. Skruva i de två skruvarna i nederkanten av panelen. Skruva i den enda skruv i öppningen längst upp på panelen, mellan ventilerna, med skruvmejseln.
13

Anslut ledningarna till baksidan av den lilla instrumentpanelen (fordonets streck klocka) och sätt i panelen i öppningen på den större instrumentpanelen. Tryck fast att snäppa tillbaka panelen på plats. Återgå till Accord motorrum.
14

Placera den negativa batterikabeln klämma runt den negativa batteripolen bly. Dra åt skruven på kabelns klämma att fästa kabeln till den negativa inlägg. Stäng Hondas huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81441.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.