Så att bygga anpassade Lådor

Designa ditt eget system bilstereo ger dig friheten att få det utseende och ljud du vill. Du kan använda vilken storlek högtalare du önskar med din egen ljudanläggning genom att bygga egna lådor. Din beställnings-högtalare box design kan modifieras för att passa in i olika områden av ditt fordon. Några verktyg och din fantasi är allt du behöver för att bygga din anpassade högtalare kapslingar. Saker du behöver från 4 stycken 5/8 tum plywood (12 1/4 inches med 6 inches) katalog eller skruvar
Borr med Phillips och 5/8 tum bitar
Terminal cup
2 st 5/8 tum plywood (12 inches med 12 inches) katalog Pencil
Jigsaw
Stor redaktionella kompass
10 tums högtalare med sladdar
Pan head skruvar
Caulk pistol med silikon täta
Automotive mattan
Monteringslim
Trä tapet rulle
Razor kniv
4 "L" parentes
4 självgängande skruvar
Visa fler instruktioner

1

lägga ut din små bitar av plywood för att bilda en kvadrat. Stå på 12 1/4 tum x 6 tum träbitar på sina sidor. Placera änden av ett stycke mot änden av den sida av nästa bit för att bilda en fyrkant med en 12 tums öppning i mitten. Fäst bitarna genom att köra 2 Gips skruv genom sidan av varje bit i slutet av nästa med Phillips lite på din borrmaskin.
2

Skär ut ett hål för terminalen koppen och montera bakpanelen. Håll baksidan av terminalen cup mot en av de större bitar av plywood och rita konturerna av koppen på trä med din penna. Ställ koppen åt sidan och borra genom trä på insidan av dispositionen. Skjut bladet på din pussel genom hålet och skär ut konturerna för att göra hål för din terminal cup. Fäst bakpanelen till din fyrkantig ram. Håll bakre panelen så att dess är i jämnhöjd med den bakre kanten av ramen. Installera 2 eller skruvar genom varje sida av ramen och in i dess angränsande kant för att hålla den bakre panelen på plats.
3

avbröt talaren hålet i frontpanelen och tråd högtalaren. Rita en 10 tums diameter cirkel i mitten av din sista bit plywood med din kompass. Borra igenom insidan av din disposition och klipp ut med ditt pussel. Placera högtalaren och buren i hålet och fäst dem till träet med skruvar med koniskt huvud. Placera terminalen koppen i hålet i den bakre panelen och fäst den med skruvarna med kullrigt huvud. Fäst kablarna mellan högtalare och terminalen cup enligt instruktionerna från tillverkaren.
4

Seal lådan och fästa frontpanelen. Placera en sträng av fogmassa längs varje skarv på insidan av lådan med din täta pistol. Skjut frontpanelen på plats och fäst den på lådan med dina eller skruvar. Applicera en sträng caulk till utsidan av lederna runt frontpanelen. Tillåt 1 timme för täta för att torka helt.
5

Carpet lådan och installera den i bagageutrymmet på bilen. Applicera konstruktionsbindemedlet till den övre panelen på mottagaren och lägga mattan på limmet. Rulla över mattan med tapeten rullen för att få en säker tätning. Skär mattan i hörnen. Lim och rulla mattan på huset en sida i taget. Skär ut hål för högtalaren och uttaget kopp med din kniv. Lämna den nedre panelen nakna så att det kommer att sitta platt int bakluckan på bilen. Placera högtalaren rutan i bagageutrymmet. Fäst "L" parentes i lådan med eller skruvar och golvet i bagageutrymmet med självgängande skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81458.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.