Hur man installerar en eftermarknad bil CD-spelare

Installera en eftermarknad stereo med CD-spelare för att ersätta en felaktig lager stereo eller att uppgradera din bil fabrik stereo. CD-spelare har olika output betyg. Utgången av stereon avgör hur effektivt signalen kan köra (eller ge ström till) bilens högtalare. Bilar med eftermarknaden högtalare och subwoofers kommer att gynnas av den ökade signalstyrkan från en eftermarknad enhet. Ha en professionell installatör utföra jobbet eller göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Wiring-sele adapter
Skal adapter
GM antenn-adapter (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Lyft huven på bilen. Koppla den jordade kabeln från bilens batteri. Den jordkabel ansluter batteriet (minuspol) med fordonets ram för att jorda elektriska systemet. Använd en skiftnyckel för att lossa klämman som ansluter kabeln till terminalen bly. Flytta kabeln från batteriet tills CD-spelaren är installerad.
2

Samla stereo ledningar på baksidan av stereon-montering docka. Separera de två ledningar kontakter för signal och strömförsörjning (respektive) från den svarta antennkabeln. Anslut stereo-ledningar kontakterna i ett kablage-sele adapter
3

. En adapter som är specifik för din bil kommer vara tydligt märkt för att visa vilka kontakter fäster vilken sele leder.
4

Mata stereo kablage och antenn kabeln genom fronten adaptern. Placera frontpanelen adapter i vakanta stereo docka. Skjut in den i dockan tills den snäpper på plats.
5

Anslut ledningar-sele adapter kontakterna i uttagen på baksidan av CD-spelaren. Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på baksidan av radion. (För GM fordon:.. Plug in antennkabeln i en GM-antenn adapter Anslut adaptern i cd-spelarens antennuttaget)
6

Skjut CD-spelaren i fronten adaptern tills den låses på plats på båda sidor. Du bör höra ett hörbart "klick".
7

Placera jordkabeln klämma tillbaka runt bilens negativa batteripolen bly inlägget. Dra grundstötningen kabelns klämma med skiftnyckel. Stäng huven på bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81460.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.