Så att bygga anpassade kapslingar Truck Subwoofer

Single-hytt och förlängda hytten lastbilar tenderar att ha ett begränsat utrymme där du vill placera en subwoofer. Subwoofern box måste passa men också ha en tillräckligt stor volym för att på rätt sätt ta emot enheten. Om den inre volymen av lådan är för liten, kan ljudkvaliteten och volymen på enheten påverkas negativt. Saker du behöver
Subwoofer
Måttband
3/4-tums medium density fiberboard
Jigsaw
Pencil
Terminal cup
Compass
Carpenters lim
Borra
Skruvmejsel
2-tums skruvar
Papper
silikon fogtätning
Visa fler instruktioner
1

Hitta en plats inom den truck som du vill installera en baslåda. Baslådor kommer nästan alltid monteras bakom sätena i en enda cab lastbil. I förlängda hytten lastbilar, kan lådan monteras bakom eller under baksätet. Mät det tillgängliga utrymmet för att fastställa de maximala måtten för box.
2

Bestäm måtten för din box med en online-kalkylator baslåda. Helt enkelt lägga in subwoofern diameter, interna krav volym och djup. Denna information kommer att finnas tillgänglig i tillverkarens manual.
3

Skär sex paneler som kommer att göra upp på sidorna av lådan med hjälp av dimensioner som genereras av räknaren. Märk varje bit.
4

Skär ett hål för subwoofern i frontpanelen. Placera en kompass i mitten av frontpanelen och skapa en diameter som är storleken på din subwoofer. Klipp ut denna pjäs med en sticksåg.
5

Skär ett hål för terminalen koppen. Detta är en anslutningspunkt mellan subwoofern och förstärkaren. Detta hål ska placeras på baksidan av lådan.
6

Anslut alla sex paneler i lådan. Förborra tre hål för varje söm och plats en liten mängd snickarens lim på sömmen. Fäst panelerna tillsammans med tre 2-tums skruvar. När alla sex sidor av baslåda är tillsammans, täta insidan sömmar för att använda silikon fogtätning. Låt rutan för att torka i 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81485.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.