Lägga till en subwoofer till en 4-Channel Amp

Högtalare, såsom en subwoofer, som monteras i en högtalarlåda måste drivas av en förstärkare. Förstärkare finns i olika typer som har två till fyra kanaler som är tillgängliga för att ansluta flera subwoofers. En extra subwoofer kan enkelt läggas till en fyra-kanals förstärkare i din bil eller lastbil. Du behöver först bestämma vilken kanal på förstärkaren ska användas för den nya subwoofern. Saker du behöver
Högtalarkabel
Maskeringstejp filtpenna
Avbitare
Wire strippor
Visa fler instruktioner
1

Bestäm hur många subwoofers du har ansluten till förstärkaren. En fyra-kanals förstärkare kan ha upp till fyra anslutna subwoofers.
2

Beräkna längden på högtalarkabeln du kommer att behöva köra från förstärkaren till platsen för den nya subwoofern. Kör en längd av högtalarkabeln från förstärkaren till subwoofern. Mark där högtalarkabeln kommer behöva sänkas med en bit maskeringstejp eller använda en filtpenna.
3

Lägg 3 inches till märket du gjorde i steg 2 och därefter klippa högtalarkabeln med avbitare. Ta ½ tum av isoleringen från varje ände av högtalarkabeln med kabelskalaren.
4

Skruva terminalerna, för kanalen du vill använda, på förstärkaren med stjärnskruvmejsel. Anslut den positiva ledningen och negativa kabeln till terminalerna och dra åt skruvarna.
5

Anslut den andra änden av högtalarkabeln till de positiva och negativa polerna på subwoofern. Tryck nedåt på fliken för den positiva tråden. Sätt i kabeln och släpp sedan klämmorna. Upprepa detta steg för den negativa kabeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81488.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.