Hur installera nya högtalare Front Door på en 2005 Scion xB

Den 2005 Scion xB byggdes av Scion som en bil avsedd att anpassas. Som sådan, tenderar de att vara ganska enkelt att ta isär för att installera nya delar. En populär modifikation är att installera ny dörr högtalare. Dessa högtalare ger mycket av ljudet för stereo, och när uppgraderas, kan hjälpa andrahandsvärde liksom ljudkvaliteten på stereon. Installera nya högtalare ytterdörren kräver vissa anpassade delar och arbete, men det kan göras hemma på under 30 minuter en dörr. Saker du behöver
kryssmejsel
Fordonsspecifika högtalare fästen
Fordonsspecifika högtalare selar
Drill
Metall borr
Phillips-head borr
bit insats 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Replacement högtalare dörr
Visa fler instruktioner
1

Ta bort skruven på insidan av dörren handtaget på insidan av armstödet hantera, och i dörren sylt med Phillips-skruvmejsel. Dra av den lilla trekantiga interiör panel i hörnet av dörren vid sidan spegeln.
2

Placera händerna under dörren panel i nedre hörnet av panelen, och dra den mot dig. Dra luckan ut av dörren för att släppa klippen, lyft sedan bort det på dörren. Nå bakom panelen och dra ut strömbrytarna fönster från panelen med hjälp av händerna.
3

Borra bort nitarna som håller dörren högtalaren på plats med hjälp av borr och metall borrkronor. Dra ut dörren högtalaren och koppla selen till högtalaren. Bolt de fordonsspecifika högtalare fästen till dörren med 3/8-tums Ratchet och uttag. Anslut fordonsspecifika kabelnätet i beståndet dörren högtalarkablaget.
4

Anslut den röda kabeln från högtalaren sele på den röda terminalen på ersättande högtalaren, då det svarta på den svarta terminalen. Skruva fast högtalaren i högtalarjärn med borrmaskin och Phillips-head borr.
5

Anslut den elektriska fönsterhissen switch sele i dörrpanelen. Häng upp i dörrpanelen på fönsterblecket. Skjut dörrpanelen på dörren för att säkra clipsen till dörren. Sätt tillbaka Phillips-skruvar du tog bort i steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81494.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.