Hur man installerar ett däck i en Ford Taurus

Installera ett nytt däck i din Ford Taurus kan göras med lite tidigare ljudupplevelse. Det första steget i processen är att se till Taurus stereo docka är förberedd för den nya enheten. Ta fabriken däck med Ford DIN borttagningsnycklarna. Koppla stereo ledningarna från baksidan av däcket så att den kan anslutas via kabelnätet adaptern till den nya stereon. Innan du kopplar bort stereo (eller något annat elektriskt ansluten komponent) loss den negativa batterikabeln från Fords negativa batteripolen för att undvika stötar och skador på bilens elsystem. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Aftermarket kit stereo installation (inklusive hylsan och kablage adapter) katalog platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Placera eftermarknaden stereo ärmen monteringssats i Taurus stereo montering dockan. Skjut hylsan i dockan tills framkanten är infälld inuti dockan.
2

Använd en skruvmejsel eller annat platt verktyg för att böja metall flikarna i hylsan. Flikarna vika utåt för att fästa hylsan till dockan.
3

Dra stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av Fords stereo docka.
4

Plug plast stereo ledningar bindemedel till motsvarande bly kontakterna på kabelnätet adaptern.
5

Sätt i kabelstam Adapterkabel i uttagen på baksidan av det nya däcket. Kontakterna passar bara in i rätt uttag sitter på vänster sida av stereons baksida. Anslut den svarta antennkabeln
6

i uttaget på höger sida av stereons baksida.

7

Skjut nya däck i hylsan. Skjut in enheten i dockan tills framsidan av stereon är i nivå med trim av Taurus stereo docka.
8

tillbaka jordkabeln (eller negativa batterikabeln) runt Ford batteriets negativa anslutningsledningen post. Dra kabelns klämma till posten med nyckeln. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81510.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.