Hur man installerar Amps

Installera förstärkare i bilar kräver några speciella uppmärksamhet på detaljer. Till exempel bör amp kablar inte vara nära högtalarkablarna att minimera induktion av hum. Bil amp installation kräver att objekt tas bort. Olika trådar för amp ström och högtalare kan köra hela bilens interiör. God installation är en steg-för-steg-process som måste göras med känsla för detaljer. Försök inte installation av bil ampere om du är obekväm med processen. Lämna det till en professionell i denna händelse. Men följ stegen med omsorg, och ett, kan två eller flera ampere installeras med framgång. Saker du behöver
Skruvmejslar
Borrmaskin
Gummigenomföring
Högtalarkabel | 12-gauge kabel
Paint
Caulk
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batteripolen.
2

Bestäm batteriets sida av fordonet och borra ett hål i fordonet brandväggen på den sidan. Om det redan finns ett hål i brandväggen, gör det stort nog för strömkablarna.
3

Skydda det borrade hålet kanterna från rost med färg eller liknande material.

4

Installera en gummigenomföring i någon brandvägg hålet för att skydda kabeln från slitage, och täta eventuella gap mellan den inre diametern av gummigenomföringen och tråden /kabeln för att skydda mot fukt från någonstans kör ner kabeln till amp.
5

Kör kabeln från insidan av fordonet genom hålet och till batteriet området, skjuta från bilen insidan genom brandväggen. Installera en in-line säkringshållaren för strömkabeln inom 12 till 15 inches av batteripolen anslutningen. Säkringen skyddar din bil från att brinna i händelse av en kortslutning.
6

Kör strömkabeln i fordonet mattan där förstärkaren är eller kommer att monteras. Noggrant undvika sits spår, sidostycken dörr eller några andra punkter nypa. Beroende på den använda ledningar, anslut strömkabeln till förstärkaren direkt eller via en kraftdistribution blocket om att använda flera förstärkare.
7

Montera eventuella och alla förstärkare på fasta, icke-ledande ytor i fordonet .
8

Anslut fjärrpåslagning på bly (vanligen blå) från in-dash huvudenhet till förstärkaren ingång. Kör den här kabeln från någon kanal ifrån strömkablarna. Denna remotekabel är vad sänder slås förstärkaren på och av.
9

Anslut RCA-kablar på samma sida som den fjärrpåslagning på bly till högtalarterminalerna som förstärkaren viljestyrka. Använd andra anslutningar om förstärkaren och /eller högtalarna är annat än RCA-kontakter.
10

Anslut minuspolen på förstärkarna till någon metall punkt på fordonet för att jorda ampere. Denna negativa effekt tråd bör vara kort, men med samma spårvidd som den positiva kabeln som går till batteriet. Skrapa färg för att få en ren yta metall jordning. Paint, täta eller på annat sätt täcka material för att förhindra korrosion.
11

Infoga amp säkringar i sin hållare (s), anslut den negativa batteripolen och testa ljudanläggningen.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81516.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.