Hur man byter radion i en 2004 Honda Civic

A 2004 Honda Civic kom med en anständig lager CD spelare från fabriken, men det fanns inga tillgängliga alternativ såsom navigation, iPod-anslutning eller Bluetooth som på dagens eftermarknad stereoapparater. Tack vare en speciell installation utrustning från eftermarknaden, kan du ha dessa funktioner i din Civic genom att installera dem själv. Det tar ungefär en timme att ta bort fabriken stereo och installera en eftermarknad modell, i bekvämligheten av ditt eget garage. Saker du behöver
Nylon brytjärnet
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
skruvmejsel
Avbitare
Wire crimpers
Wire strippor
Blue rumpa kontakter
Fordonsspecifika dash kit
Fordonsspecifika kabelnätet
Aftermarket stereo
Visa fler instruktioner
1

Placera nylon pry bar mellan instrumentbrädan och panelen nedanför stereo med cigarettändare. Bänd loss panelen och dra ur selen till cigarettändaruttaget.
2

skruva isär stereo från instrumentpanelen, med 1/4-tums Ratchet och uttag. Dra streck bezel med stereo off av instrumentbrädan och dra ur alla kablar. Skruva fickan och stereo från instrumentbrädan bezel, med hjälp av Phillips-skruvmejsel.
3

Montera buren medföljer eftermarknaden stereo i bilen-specifika dash kit, med hjälp av skruvmejsel . Tryck sedan på eftermarknaden stereo i instrumentpanelen kit tills ett klickljud anger att det är på plats.
4

Strip 1/4-tums isolering från ändarna av varje tråd på både fordon-specifika kabelnätet och eftermarknad stereo sele, med hjälp av tråd strippor. Pressa en blå rumpa kontakten på trådarna för att ansluta varje motsvarande färg på varje sele, skapa en ny sele med pluggar i båda ändarna.
5

Anslut ena änden av selen du gjorde i steg 4 i utnyttja dig bort från stereon i steg 3. Skjut stereo i den fordonsspecifika dash kit. Anslut den andra änden av selen, samt antenn sladden på baksidan av eftermarknaden stereo, tryck sedan in stereon i instrumentpanelen bezel på instrumentbrädan.
6

Bolt instrumentpanelen bezel på instrumentpanelen, med 1/4-tums Ratchet och uttag. Anslut cigarettändaren i selen och skjut den tillbaka panelen på instrumentbrädan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81517.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.