Hur man installerar Auto mottagare Satellite Radio

Satellit radiomottagare tillåter bilägarna och deras passagerare att njuta av ett brett utbud av musik och annat innehåll. Skillnaden fördelen med satellitradio över standard radio är den större urval av stationer, avsaknaden av FCC censur och förmågan att stanna på en station medan du reser längre än vad som skulle vara möjligt för stationär radiostation mottagning. Installera en satellit radiomottagare själv, prenumerera på tjänsten och njut av reklamfri innehåll när du kör i din bil. Saker du behöver
Trim verktygspanel borttagning (tillval) katalog Satellit monteringssats
Visa fler instruktioner
1

Montera satellitradio antennen på taket av ditt fordonet. Den exakta platsen är upp till dig, men du kommer att få bättre mottagning om antennen har minst tre inches av metall runt det. Fäst den magnetiska antennen till taket med ledningar riktad mot baksidan vindrutan. Peel skyddet från de första tre inches av ledningar för att avslöja ett lim som kommer att hjälpa till att fästa antennen till bilens tak.
2

Dra antennens tråden längs sömmen där din bakrutan möter taket av ditt fordon. Fortsätt att spåra fönstret nedåt till den punkt där stammen öppning börjar.
3

Öppna bagageluckan och köra antennen inuti och under gummilister som linjer stammen öppning.

4

Dra antennkablaget från stammen till den inre Fordonets hytt. Många fordon erbjuder en väg till insidan av kabinen genom baksätena. Flytta baksätet framåt för att komma åt insidan av fordonet genom bagageutrymme.
5

Rådgör med din bilens reparationshandbok för instruktioner om att lyfta bilens mattor att dölja ledningar. Lyft mattan och lägga ledningar under för att den främre delen av fordonet. Byt ut mattan som beskrivs i din handbok när ledningarna har dirigerats till instrumentbrädan område av ditt fordon.
6

Montera satellitradio docka på instrumentbrädan. Placeringen av dockan varierar. Välj en plats som gör att satelliten radiomottagare åtkomliga för föraren samtidigt undvika platser som skulle hindra din vision när du kör. Borra två öppningar i instrumentpanelen som matchar avståndet mellan hålen på fästet. Rikta in mount öppningarna med de nya hålen och sätt i satellitmottagarens fästelement.
7

Anslut elkabeln till ineffekt på baksidan av satelliten radiomottagare. Sätt tillbaks cigarettändaren bly i bilens cigarettändare för makten. Anslut signalkabeln till uttaget på sidan av mottagaren
8

. Anslut ledningen signalkabel till bilens stereo 3,5 mm AUX-uttag. För ett fordon som inte är utrustat med en AUX-ingång, bort stereon och anslut signalkabeln via RCA till RCA-ingångar på baksidan av stereon. Konsultera din manual reparationsinformation för instruktioner om stereo borttagning specifikt till bilens märke och modell.
9

placera satellit radiomottagare på dockan och ställa bilens stereo till "AUX"-läge. Kontakta den satellit tjänsteleverantör för att aktivera satellitradio tjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81551.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.