Hur du ansluter en DEH-P770MP Pioneer Radio till en bil

Pioneer DEH-P770MP är en stereo däck kapabel för att spela CD-skivor, MP3-filer och AM /FM stereo direkt från en kortlek. Den P77 0MP också kunna rymma eftermarknaden komponenter direkt via två gränssnitt alternativ: instrumentbräda ingång och anslutning på baksidan. Pioneer stereo levereras med en installation hylsa som kommer att hjälpa till att installera enheten i bilens stereo montering dockan. Inhandla nödvändiga adaptrar för anslutning av Pioneer DEH-P770MP till bilens stereo ledningar och göra det själv för att spara pengar. Saker du behöver
Skiftnyckel eller tång
Kabelstam adapter
Installation krage (medföljer Pioneer stereo) katalog Antenn-adapter (för GM-fordon endast)
Visa fler instruktioner

1

Koppla bort den negativa batterikabeln från bilens batteri innan du ansluter stereoanläggning. Använd en skiftnyckel eller tång för att lossa kabelns klämma. Ta sedan bort kabeln från batteriet.
2

Samla stereo ledningar kommer från stereo montering dockan av fordonet och ansluta sina respektive plast kopplingar till ett kabelnät adapter. Bilens stereo-kontakter kommer att ansluta direkt till de ledande kontakterna i kabelnätet adaptern.
3

Mata ledningarna genom den Pioneer stereo installation bur (även kallad en krage).

4

Skjut kragen till stereon dockan tills den låses på plats.
5

in adaptern kablage bly kontakterna i de två uttag på baksidan av DEH-770MP. Den stereo ledningar kommer att täppa till uttagen på högra sidan av Pioneers baksida.
6

Koppla in antennkabeln i FM antenn uttaget på nedre vänstra hörnet av Pioneers däck bakpanel. Använd en antenn-adapter för att ansluta antennkabeln från en GM bil.
7

Skjut stereo in i installationen kragen. Tryck in enheten i dockan tills den snäpper på plats på båda sidor om bryggan.
8

Ersätt instrumentpanel paneler som togs bort för att extrahera fabriken stereo från bilens instrumentbräda docka. Konsultera reparationshandbok för instruktioner om hur installationen angående streck panelerna. Återgå till batteriet.
9

Placera den negativa batterikabeln tillbaka runt den negativa batteripolen bly. Använd en tång eller en skiftnyckel för att dra åt bulten som håller fast kabelns klämma till den negativa batterikabeln inlägget. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81582.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.