Hur man installerar en anpassad BMW Stereo

BMW gör en en samling av lyx och prestanda fordon, alla utrustade med några av de mest kapabla stereo huvudenheter i sin klass. Ändå kan ägare av tyska fordonet välja att byta ut enheten fabriken stereo med en egen stereo däck. Fabriken stereoanläggning i BMW Z4 (och på liknande sätt i andra modeller) är inrymt i instrumentbrädan för att ge en sömlös design. Borttagning av lager stereo kräver avlägsnande av instrumentbrädan paneler för att komma till stereo docka. När bort, använd en frontplatta adapter och installation bur för att installera ett nytt eftermarknaden stereo i din BMW. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Flat skruvmejsel
kryssmejsel
BMW eftermarknaden stereo fronten adapter
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner

1

Lyft huven på BMW att komma till batteripolerna. Använd en 10 mm nyckel för att lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln till batteriets minuspol. Flytta kabeln från batteriet. Flytta till fordonets insida.
2

Öppna ventilerna i mitten av instrumentbrädan. Använd en skruvmejsel för att bända stoppbygeln inuti ventilen nedåt för att frigöra ventilationsanordningen. Ta ventilerna från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två skruvarna ovanför stereoanläggning med Phillips-skruvmejsel.
4

Skjut fabriken stereo från dockan instrumentpanelen stereo och koppla ur stereo kablage och antenn kabeln från baksidan av aktie.
5

Placera BMW stereo monteringssats fronten i den tomma dockan i mitten av instrumentbrädan. Skjut fronten i öppningen tills den snäpper fast på båda sidor.
6

Dra stereo kablage och antenn kabeln genom framsidan av nyinstallerade kit.
7

Anslut stereo ledningar till kabelnätet adaptern. Den stereo ledningar kan vara förenligt med den nya stereon. Om inte, använd en adapter kablage att överbrygga kompatibiliteten mellan BMW och eftermarknad stereo.
8

Anslut kabelnätet adaptern leder till uttagen på baksidan av den nya stereon. De stereo ledningar butiker återfinns ofta staplas vertikalt på höger sida av stereons baksida. Anslut BMW: s antennkabeln i uttaget på den motsatta sidan av stereons baksida
9

.

10

Skjut ny stereo i öppningen tillhandahålls av monteringssats. Skjut stereo in fronten tills den låses på plats ordentligt.
11

Skruva i de två skruvarna som togs bort från fabriken stereo fästet på toppen av den nya fronten adaptern.

12

Justera ventilerna ovanför stereon på instrumentbrädan. Tryck stadigt mot de yttre kanterna på ventilationsanordningen att snäppa den på plats inom instrumentbrädan. Återgå till batteriet.
13

Byt negativa klämman batterikabeln runt den negativa batteripolen bly. Använd 10 mm nyckel för att dra åt kabelns klämma till BMW: s negativa batterikabeln inlägget. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81583.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.