Hur du ansluter en Jensen A1000 Stereoförstärkare

Jensen A1000 är en digital förstärkare som kan leverera 1000 watt till bilens stereo. Ansvaret för bilstereo förstärkare är att förstärka signalen från huvudenheten att driva panelen Högtalare och subwoofer i bilen. Ansluta Jensen amp kräver upprättande av en strömkälla från bilens batteri. Du kan lita på att installationen av din Jensen förstärkare till en bilstereo professionell, eller du kan göra det själv för en bråkdel av kostnaden. Saker du behöver
Skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Kabelstam adapter
Högtalarinkoppling
RCA adapter för högtalare (om nödvändigt)
Visa fler instruktioner

1

Öppna bilens huva för att komma åt batteriet.
2

Lossa klämmorna för vardera av de två batterikablarna med en skiftnyckel. Ta bort kabeln jordning batteriet från minuspolen.
3

Placera ringen terminalen från förstärkaren kabelsats på den positiva batterikabeln inlägget. Dra den positiva batteriklämman batterikabel med skiftnyckel, säkra ringen terminalen mot stolpen och upprättar anslutningen strömförsörjning för förstärkaren. Anslut elkabeln från förstärkaren kabelsats till
4

ring terminal. Ta bort säkringen från ringen terminalens säkringshållaren.
5

Mata strömkabeln i kupén genom brandväggen. Lokalisera den inslagna vägen genom brandväggen och använda den för elkabeln. Konsultera fordonets reparationshandbok att hitta öppningen.
6

Ta beståndet stereon och koppla stereo ledningar kontakter från enhetens baksida. Anslut stereo ledningar kontakterna i adaptern kablage leder. Anslut kabelstammen adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av stereon. Konsultera fordonets reparationshandbok för stereo borttagning instruktioner.
7

Anslut patchkablar till de tullfria adapter kablage leder. Du kan också använda separata signal och strömpåslag på kablar. Mata kablarna genom baksidan av bilens stereo docka och ner till golvet i bilen.
8

Ersätt bilens stereo och alla paneler streck som togs bort när du tog ut enheten. Se reparationshandboken för anvisningar.
9

Förlägg patchkablar (eller enskilda amp kablar) till platsen för Jensen amp. Vanliga montering platser inkluderar stammen (eller bakre bagageutrymmet i en kombi, kombi eller SUV) eller under ett säte i en pick-up truck.
10

Dra kabeln strömförsörjningen på en parallell väg till förstärkaren. Använd en bana på den motsatta sidan av fordonet till rutten kablarna. Kraftkabel kommer att orsaka störningar om som med signalkablar.
11

Anslut signal-och strömpåslag på kablarna i uttagen på högra sidan av förstärkarens panel av försäljningsställen. De tre uttag på den översta nivån är för patchkablar /signal och turn-on bly kablar.
12

Anslut nätkabeln till utloppen nedanför signalen försäljningsställen.
13

Anslut RCA-uttag för högtalarkablar till uttagen på vänster sida av förstärkaren. Dra ledningarna till högtalarna du vill ta emot den förstärkta signalen.
14

Anslut högtalarkablarna till högtalarna. Använd en adapter högtalarkablaget för högtalare som inte accepterar RCA-kablar.
15

Anslut en jordkabel från förstärkaren kabelsats till Jensen förstärkaren. Anslut kabeln till en bult eller skruv nära platsen för förstärkaren. Varje skruv eller bult som är ansluten direkt till fordonets ram, inte mer än 20 inches från förstärkaren, kommer att fungera som en lämplig jordning källa. Återgå till batteriet.
16

Byt ut klämman jordkabel över den negativa batterikabeln inlägget. Dra åt klämman till posten med nyckeln.
17

tillbaka säkringen till säkringshållaren på ringen terminalen. Stäng bilens huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81600.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.