Hur man installerar en subwoofer i en 2004 Honda Pilot

Den 2004 Honda Pilot är utrustad med en AM /FM-stereo med en in-dash CD-spelare. Systemet omfattar sju högtalare och ger 115 watt. Tillval stereoutrustning ingår satellitnavigering och en DVD-underhållning paket. För Pilot ägare som ha begär ett mer kraftfullt ljud från sin stereo, kan en eftermarknad subwoofer göra just susen. Subwoofers kräver mer signalstyrka än vanliga däck högtalare, så du måste antingen lägga en förstärkare för att driva större högtalare, eller installera en subwoofer. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
Förstärkare kabelsats
Korskopplingskablar
Trim panel borttagningsverktyg
10 mm hylsa och kör
Visa fler instruktioner

1

Dra spaken Huvlås under instrumentbrädan på förarsidan ' s sida av Pilot. Flytta till motorrummet.
2

Lossa bulten som håller fast jordkabeln till den negativa batteripolen. Några moturs varv med en 10 mm nyckel kommer att lossa bulten tillräckligt. Ta bort kabeln från terminalen och vila bort den från batteriet.
3

Lossa bulten på den positiva batteripolen och ta bort den positiva batterikabeln. Placera ringen terminalen (från förstärkaren kabelsats) på den positiva batterikabeln och byt ut den positiva kabeln klämman ovanför den på ledningen inlägget. Dra åt bulten på den positiva kabeln för att fästa den till den ledande posten.
4

Anslut strömkabeln till ringen terminalen och ta bort säkringen från säkringshållaren vid batteriet anslutningen (på ringen terminalen ).
5

Mata kabeln genom banan i brandväggen till fordonets insida. Återgå till insidan av piloten.
6

Använd ett trim verktygspanel borttagning att bända gratis den lilla instrumentpanelen till höger om stereon dockan.
7

Grab den nedre kanten av den kåpa som omger stereo docka och dra bort det från instrumentbrädan. Panelen kommer att snäppa loss från instrumentbrädan och avslöja stereo fäste.
8

Ta bort de fyra bolt skruvarna från runt stereon med en 10 mm hylsa och kör.
9 < p> Skjut stereo från dockningsstationen och koppla stereo ledningarna från baksidan av fabriken enheten. Ledningarna är fäst med plast kabelanslutningar. Dra kontakterna för att koppla ur stereon ledningar.
10

Anslut Pilot ' s stereo ledningar anslutningar till andra kablar till kabelnätet adaptern.
11

Plug kopplingskablarna från förstärkaren kabelsats till de tillgängliga avledningar av kabelnätet adaptern.
12

ansluta adaptern ledningsnätet till motsvarande uttag på höger sida av den bakre stereo panelen.

13

Mata patchkablar genom baksidan av stereon dockan och till höger. Kablarna kommer att dyka upp bakom instrumentbrädan på passagerarsidan av fordonet.
14

Skjut stereon tillbaka till stereon dockan. Sätt tillbaka de fyra bult skruvar runt omkretsen av däcket.
15

Placera kåpa tillbaka runt stereon dockan och tryck ordentligt för att fästa den på instrumentbrädan. Byt den lilla kåpa till höger om stereon montering och tryck mot den för att knäppa den på plats på Pilot ' instrumentbräda.
16

Mata patchkablar till den bakre last del av fordonet. Använd beklädnadspanel verktyg för att lyfta sidokanter mattan att dölja ledningar.
17

Dra strömkabeln längs vänster (föraren ' s) sida av Honda, dölja det under föraren ' s sida mattor, till det bakre lastutrymmet på fordonet.
18

Anslut elkabeln till makten ingången på subwoofern. Anslut patchkablar till signalen och turn-on bly ingångar på sub.
19

Anslut jordkabeln (från förstärkaren kabelsats) till jordpunkten nära strömmen ingången på subwoofern. Skala änden av tråden med en kabelskalare om slutet av 16 gauge tråd inte är utsatt.
20

Anslut en jordkabel till en bult eller skruv i det bakre lastutrymmet av Pilot. Varje bult som är ansluten direkt till Honda ' s ram kommer att fungera som en lämplig jordpunkt. Återgå till motorrummet.
21

Byt jordkabel tillbaka runt den negativa batteripolen bly inlägget. Dra kabeln ' s klämma till posten med skiftnyckel.
22

Byt säkringen i säkringshållaren på ringen terminalen. Stäng Pilot ' s huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81618.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.