Hur man installerar en Satellite Radio i en 2005 Toyota Highlander

Den 2005 Toyota Highlander kom utrustade med en vanlig AM /FM-stereo med CD-spelare eller i-dash CD-växlare. The Highlander är en idealisk konstruktion för eftermarknad satellitradio installation. Installera satellitradio antennen kräver en tydlig och enkel väg från fordonets utsida till insidan. Den bakre luckan på Highlander erbjuder den vägen. Köpa satellit kit radioanläggning och ha din tjänst aktiverad på mindre än en timme. Saker du behöver
Satellite Radioinstallationssats
Visa fler instruktioner
1

bort plasthöljet på botten av satellitradio antennen. Stick antennen skivan på toppen av Highlander: s tak, 3 inches från den bakre luckan.
2

Öppna den bakre luckan luckan och mata in antennkabeln i det bakre lastutrymmet i fordonet.

3

Dra antennkabeln ner på insidan av dörröppningen vid sidan av fordonet. Använd sömmen på insidan av dörröppningen för att stoppa kabeln utom synhåll.
4

Lay antennkabeln längs förarsidan av Highlander. Använd ett trim verktygspanel bort att lyfta på mattan nära dörrpanelerna att lägga ledningar under. Kör vajern från sidan av fordonet i närheten av förarsätet, bakom sätet och upp på sidan av mittkonsolen förvaringsfack.
5

Öppna locket till facket och placera kabeln inuti. Wedge tråden i hörnet av facket öppnas när du har lämnat tillräckligt med slack i kabeln för att enkelt nå satellitmottagare. Placera tråden i spåret i hörnet av facket hindrar tråden från att klämmas när locket är stängt, och håll tråden på plats.
6

Placera satellitmottagare inne i centrum Förvaringsfack. Anslut ledningarna från antennen i sidan utlopp satellit radiomottagare.
7

Anslut nätadaptern till ineffekt på sidan av mottagaren. Anslut adaptern ledning till 12 volts eluttag insidan av Toyotas förvaringsfacket.
8

Anslut signalkabeln till utsignalen på satellitmottagaren. Dra ledningen signalkabel till ansiktet på Highlander fabrik stereo och anslut kontakten i AUX-ingång i nedre högra hörnet av stereo ansikte. Stoppa signalen tråden i sömmarna längs framsidan av mittkonsolen för att dölja den på sin väg till stereoanläggning.
9

Drive Toyota till en plats som inte är täckt. Antennen behöver en fri siktlinje till satelliten för initial aktivering av satellitradio.
10

Ställ in frekvensen på satellitmottagaren till stationen anges i enhetens handbok. Kontakta den satellit leverantör radiotjänst för att aktivera ditt satellitradio tjänsten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81628.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.