Hur man installerar en eftermarknad radio i en 1996 Volvo 850

I 1996 års Volvo 850 är utrustad med en AM /FM stereo däck med kassettspelare. Valfria enheter inkluderar en in-dash CD-spelare. Volvoägare som vill uppgradera sina system lager stereo med en eftermarknad CD-spelare kan ta sina fordon till en bilstereo specialist eller installera den nya CD-spelaren själv. Köp en frontplatta adapter för att ge rätt passform och ett kabelnät adapter för att överbrygga eventuella kompatibilitetsproblem gap mellan den nya enheten och Volvos stereo ledningar. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel Begagnad Volvo stereo install kit
kryssmejsel
Kabelstam adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Volvos huva.
2

Lossa bulten som håller fast den negativa batterikabeln s klämman till batteriets minuspol, med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg det åt sidan av 850 batteri. Flytta till fordonets insida.
3

Tryck in de små flikarna ligger nära de nedre hörnen av stereon montering. Flikarna ska fjädra framåt för att exponera stereo utvinning handtagen.
4

Placera fingrarna i varje slinga vid ändarna av handtagen och dra fabriken stereo från instrumentbrädan stereo docka.

5

Koppla stereo kablar anslutna till baksidan av beståndet stereo. Tryck ned frigöringsspaken mekanismerna ovanför varje stereo ledningar kontakt för att frigöra kontakterna från stereons försäljningsställen.
6

Dra ur antennkabeln från det nedre högra hörnet av fabriken stereo.
7

Placera den nya CD-spelaren i hållaren på baksidan av Volvos eftermarknad stereo monteringssats. Skruva i de två skruvarna på vardera sidan av fästet med en Phillips-skruvmejsel för att fästa stereon till satsen.
8

Anslut Volvos stereo ledningar kontakter i spetsen kontakterna i kabelnätet adaptern .
9

Anslut kabelnätet adaptern leder till motsvarande uttag på baksidan av den nya CD-spelaren. Anslut Volvos antennkabeln i uttaget märkt "FM ANT" på baksidan av CD-spelaren.
10

Skjut stereo enheten i Volvos stereo docka. Skjut satsen i dockan tills den snäpper på plats. Skjut de två handtagen på nytt streck satsen i instrumentbrädan tills de låses i läge. Återgå till batteriet.
11

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka kring Volvos negativa batteripolen inlägget. Dra åt skruven som håller fast klämman till posten med en 10 mm nyckel. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81658.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.