Hur du ändrar CD-spelare i en 2003 Chevy Cavalier

Den 2003 Chevy Cavalier är utrustad med en vanlig AM /FM stereoanläggning med in-dash CD-spelare. Cavalier ägare kan söka en mer kraftfull aktör eller en enhet för att ersätta en felaktig lager däck. Du kan ta din bil till en bilstereo tekniker för att installera den nya CD-spelaren eller så kan du köpa lämpliga installations-adaptrar och utföra installationen själv. Välj en enda-DIN CD-spelare (2 av 7 inches) för att passa i Cavaliers stereo docka. Saker du behöver
10 mm skiftnyckel
kryssmejsel
7 mm hylsa och kör
Trim panel borttagningsverktyg (eller platt skruvmejsel) katalog Kabelstam adapter
Aftermarket insättningshylsan
GM antenn adapter
Visa fler instruktioner
1

Lyft Cavalier huva. Lossa bulten som håller den negativa klämman batterikabeln på batteriet terminal med en 10 mm nyckel. Lyft kabeln från batteriet och lägg den åt sidan tills CD-spelaren har ersatts. Flytta till insidan av Chevy.
2

Ta bort skruven på toppen av ventilerna ovanför stereon med en Phillips-skruvmejsel. Dra ventilerna från instrumentbrädan.
3

Ta bort de två bult skruv inuti ventilen fack med en 7 mm hylsa och kör.
4

bort strecket panelerna till vänster och höger om stereon montering. Bänd panelerna fria med en kåpa borttagningsverktyg eller flat skruvmejsel.
5

Ta bort de två 7 mm bult skruv på vardera sidan av stereon montering.
6

Open handskfacket. Ta bort de 7 mm skruvarna i det övre vänstra hörnet av facket.
7

Bänd kåpa som omger stereoanläggning fri hand. Använd ett trim verktygspanel borttagning om du har problem att ta bort panelen för hand.
8

Skjut stereo från Cavaliers stereo docka. Koppla loss ledaren ansluts till baksidan av försäljningsställen. Anslut stereo ledningar till de ledande kontakterna på ett kabelnät adapter
9

.
10

Skjut installationen hylsan in den vakanta stereo montering dockan. Vik metallflikarna vid öppnandet av hylsan med en flat skruvmejsel för att säkra dem i dockan. Mata stereo kablar och kablage adapter samt antennkabeln, genom baksidan av installationen ärmen.
11

Anslut kabelnätet adaptern leder in i uttagen på baksidan av den nya CD spelaren. Anslut antennkabeln till GM antennadaptern kabel. Anslut adapterkabel till uttaget på nedre högra hörnet av CD-spelaren märkta "FM ANT."
12

Skjut CD-spelaren i monteringshöljet och skjut in enheten tills den snäpper på plats.
13

Byt streck paneler och skruvar. Tryck panelerna på plats och skruva in bulten skruvarna med 7 mm hylsa och kör.
14

Skruva in de 7 skruvarna mm bult i det övre vänstra hörnet av handskfacket. Stäng handskfacket.
15

tillbaka de två skruvarna i öppningen på instrumentbrädan för lufthålen. Skjut ventilerna tillbaka i instrumentbrädan och ersätta den enda skruv med Phillips-skruvmejsel. Flytta tillbaka till Cavalier motorrum.
16

Placera den negativa batterikabeln klämma tillbaka över den negativa batteripolen bly. Dra kabelns klämma med en 10 mm nyckel. Stäng Chevy huva.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/car-stereos/81669.html

Previous:
Next:

Bilstereo

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.